Sion scripti ile en fazla 3 oyun dayanırsınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Beyler bir bilgilendirme yapacağım biliyorsunuz elinde sonunda ban yiyorsunuz ama sion scripti açınca en fazla 3 oyun dayanırsınız 2 3saat içinde garanti ban yiyorsunuz haberiniz olsun 20 hesap banlattım ama doyulmuyor :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bilgi icin saol knkda biisey sorfam sionda u yu nasi yapiyoruz takip ettirmeyi beceremedim bi turlu

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
olayın sion la alakası yok evade fln kapatsamda hangi hero olursa olsun 4. oyuna giremedim rahat 6 tane hesap gitti xd

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bilgi icin saol knkda biisey sorfam sionda u yu nasi yapiyoruz takip ettirmeyi beceremedim bi turlu
kanka öncelikle ana hesabında asla yapma 2. olarak space tuşuna basılı tut veya scrip oyuncuya saldırı hangi tuşa atadıysan ona basılı tut mouseni çevir o zaten oyuncu görünce otomatik ona gidiyor ve duvarlara çarpmıyor ama oyuncu görmezse duvarlara çarparsın mouse ile kontrolu zor
Post automatically merged:

olayın sion la alakası yok evade fln kapatsamda hangi hero olursa olsun 4. oyuna giremedim rahat 6 tane hesap gitti xd
hayır sionla alakası var ve çok fazla hesap banlattıysan sistem artık otomatik algılıyor bi format at düzelir ben de öyle olmuştu kankam

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
3 oyun sonra ban yiyiorum direk zaten 3 el öğretici den mavi öz alıp alıyorsun hero yu 3 el için değmez rakipte smurf değil zevki çıkmıyor pek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...