Sirinin verdiği cevap çeşitliliği nasıl arttırılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Sürekli olarak karışma yabancıların Siri ile konuşmaları çıkıyor. Adam gidiyor siriye alexa diyor siri sinirleniyor falan. Benim telefonumda sirimde ingilizce ancak bende bu çeşitlilik yok bunu değiltirmek için ne yapabiliriz? Ben siriye alexa diyince yanlış asistan ben siriyim falan diyor. Bu olmasını istediğim şeye örnek bir video:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostum muhtemelen Siri Sesli Asistanın ayarlarında şu soruya şöyle cevap ver gibisinden ayarlama var, bu videodakilerin çoğu resmen hikaye yazıp öyle videoya çekiyor. Benim Siri değil de başka kullandığmı sesli asistan uygulamasında böyle bir ayar vardı şunu desen daha iyi olur diyordun ve onu diyordu, muhtemelen onun gibi bir şey yapmışlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sürekli olarak karışma yabancıların Siri ile konuşmaları çıkıyor. Adam gidiyor siriye alexa diyor siri sinirleniyor falan. Benim telefonumda sirimde ingilizce ancak bende bu çeşitlilik yok bunu değiltirmek için ne yapabiliriz? Ben siriye alexa diyince yanlış asistan ben siriyim falan diyor. Bu olmasını istediğim şeye örnek bir video:
Yani başka bir ekleme yapılmış olabilir ayarlardan siriye sorduğun sorularını isteğin cevaptan alabilme

K Q L A L İ Z
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Büyük ihtimal montajdır izlediğin , ama ios ayarlarından siriye akıl verebiliyorsun yt aratır bulursun :D

Onaylı Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
büyük ihtimalle fakedir ama tam olarak bilmiom fakiriz android kullanıoz güncelleme geliyorsa baksana knkm .d

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
eğer JB lersen telefonu pluginler var, jb nasil yapılır ona bakman lazim once

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
burdan olabilir komutları kişişelleiştirme

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
kanka ayarlardan siriye asistan olarak bazı mesajlar ayarlayabiliyorsun ama durup dururken artması muhtemel değil o yüzden güncellemelerle gelir ya da senin bunu ayarlardan yapman lazım

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
yazılımla alakalı olduğunu düşünüyorum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
siri ile ne kadar fazla konuşur isen o kadar gelişiyormuş bildiğim kadarıyla

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
gerçek olamayacak kadar eğlenceli xd ama böyle bir olay varsa kesinlikle kullanmak isterim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...