Sistem Ayarlarımı Sıfırlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Oyunun Sistemi bu aralar sürekli fps ayarlarımı oyun ayarlarımı sıfırlıyor crosshair falan herşey gidiyor neden kaynaklanıyor olabilir ?

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Oyun klasorlerinin konumu ve kullandıgın yeni bir programla alakalı olabilir.. ccleaner, anti virüs programı gibi

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Herhangi bir temizleme programi kullaniyorsan ayarlardan sadece sistem ile ilgili olan tikleri isaretle tarayicinda da eger ayni sifirlama islemi varsa tarayiciya gore gereksiz tikleri kaldir , guncelleme yuzunden olabilir bu ayarlar eger hazirliksiz yakalanmak istemiyorsan ayarlarini onceden ss al kaydet blakc squad oyununda cook yasadim ben bu sorunsalı sonunda saldı beni hata kucagından

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Herhangi bir temizleme programi kullaniyorsan ayarlardan sadece sistem ile ilgili olan tikleri isaretle tarayicinda da eger ayni sifirlama islemi varsa tarayiciya gore gereksiz tikleri kaldir , guncelleme yuzunden olabilir bu ayarlar eger hazirliksiz yakalanmak istemiyorsan ayarlarini onceden ss al kaydet blakc squad oyununda cook yasadim ben bu sorunsalı sonunda saldı beni hata kucagından
Opera'yı temizlemiştim bundan kaynaklanır mı ?

im not hacker
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
banwave
I guess it's happening to everyone

im not hacker
Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
It may be related to the location of the game folders and a new program you use .. like ccleaner, anti virus program

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...