Sistem Diski Dolu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar daha önce diski 2 ye böldüm ve sistemi kurduğum diske 50 GB yer verdim kalanı ayrı bir harf ile yeni disk oluşturdum şimdi ise sistemin kurulu olduğu disk doldu bunun boyutunu nasıl büyütebilirim ?
birde buraya nasıl resim ekleyebilirim sadece bağlantı kabul ediyor direkt bilgisayarımdan resim yükleyemiyorum.

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar daha önce diski 2 ye böldüm ve sistemi kurduğum diske 50 GB yer verdim kalanı ayrı bir harf ile yeni disk oluşturdum şimdi ise sistemin kurulu olduğu disk doldu bunun boyutunu nasıl büyütebilirim ?
birde buraya nasıl resim ekleyebilirim sadece bağlantı kabul ediyor direkt bilgisayarımdan resim yükleyemiyorum.
İnternet'e resim upload yazsan yeter. Herhangi siteye yükleyerek oradaki bağlantıyı yapıstırabilirsin.

:d
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ctrl+p ile resim ekleyebilirsiniz.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
belki bu size yardımcı olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...