kanka cs ile valorant yerlerini değiştirdik artık o oyunu oynamıyoruzcs olabilir fps olarak
Kanka ban COD hastasıyım fakat onlar pek ilgilenmiyor ama onları da çekeceğim buraya. Ufaktan bir profilimi de atayım. 2 KDA varHocam valorant seviyorsan COD serisinden herhangi bir oyun öneririm multiplayer, warzone buna dahil.
Kankam warzone nin yanında kendi serileri içinde 5v5 gibi multiplayer maçlar çok sarıyor MW2 çıkıcak onun içinde oynadığın multiplayer warzone den çok çok daha sarıyorKanka ban COD hastasıyım fakat onlar pek ilgilenmiyor ama onları da çekeceğim buraya. Ufaktan bir profilimi de atayım. 2 KDA var
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Aslında mw2 vault edition aldım fakat xboxta almıştım. Şuanda onu satıp yeni bir pc aldığım için oynayamıyorum. Teşekkür ederim tavsiyelerin içinKankam warzone nin yanında kendi serileri içinde 5v5 gibi multiplayer maçlar çok sarıyor MW2 çıkıcak onun içinde oynadığın multiplayer warzone den çok çok daha sarıyor
Teşekkürler ediyorum. " NOT " dediğini Tom Clancy's Rainbow başka bir oyunu mu yoksa kendine başına bir oyun mupayday Tom Clancy's Rainbow Six® Siege Ready or Not oyunlar birbirinden güzel oynamanı öneririm kardeşim
Ready or Not başka bir oyun kardeşim o birleşik yazdığım için özür dilerimTeşekkürler ediyorum. " NOT " dediğini Tom Clancy's Rainbow başka bir oyunu mu yoksa kendine başına bir oyun mu
Tamamdır teşekkür ederim Ready or Not oyunu bakacağımReady or Not başka bir oyun kardeşim o birleşik yazdığım için özür dilerim
Pubg Rust The forest arkArkadaşlar bizim grup ile toplu olarak bilgisayar topladık. Fakat şuanda oynadığımız oyunlar valorant, lol, forza... Daha fazla oyun bulamıyoruz var da biz salağız sanırım anlayamadım. Oyun önerirseniz sevinirim. Sistem özellikleri fark etmez
önerin için biz de Rust düşünüyordukPubg Rust The forest ark
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?