3 kişiyiz teşekkürler önerin için.Kaç kişi olduğuna göre değişir bu sorunun cevabı , eğer 3 kişi iseniz APEX , 4 kişi iseniz Super People , 5 kişi iseniz sıradışı gidelim DECEIT steam de oynayabilirsiniz. DECEIT 1-2-3-4 kişi de girebilirsiniz fakat TR sunucusundaki oyuncular işkence . Eğer 5 kişiyseniz kesinlikle DECEIT denemenizi tavsiye ederim baya zevk alırsınız arkadaş grubu ile
Bütün oyunları tek başıma oynamıştım. Bilgisayarda tekrar oynamak mantıklı olmaz ve arkadaş grumuz ile oynamak istiyorum oyunlarımafia serisini bitirebilirsin çok seviyorum senede bir bitiriyorum
Önerdiğin oyunları tek başıma oynadım zaten. Ben arkadaş grubu ile oynayabileceğim oyunlardan bahsediyorumTomb Raider Far Cry COD
Reis biz de ***** yok ve online oyunlar arıyorum teşekkür ederimbiz arkadaşlarla Brawlhalla oynuyoz knk baya sarıyo onun harici nfs payback marvel spider bunlarda oynadım ve baya sardı marvel spider ücretsiz int den indirebilirsin
eğer coop oyunlardan bahsediyorsan Far Cry'ın coop'u var rekabetçi oyunlardan bahsediyorsan call of duty warzone var bayiliyorum bunaÖnerdiğin oyunları tek başıma oynadım zaten. Ben arkadaş grubu ile oynayabileceğim oyunlardan bahsediyorum
Brawhalla online oyun arkadaşlarla bu yüzden oynayabiliyoz öneririm baya güzelReis biz de ***** yok ve online oyunlar arıyorum teşekkür ederim
im asking for games for play with my boissomeone enlish it pls
Post automatically merged:
আমারও পরানো যাহা চায় !!