Notebook olduğu için işlemci için yapabileceğim bir şey yok . Zaten prefecth temp dosyalarını sürekli temizliyorum. Geçici dosyaları da sürekli siliyorum. Sadece Hdd olması bu kadar etkiler mi acaba sistemi anlamadım eskiden gta v oynardım yüksek ayarda şimdi en düşük ayarda oynayamıyorum çok kasıyoraslında dediğin gibi sistemin iyi ama bu sisteme bu işlemci az kaldığını düşünüyorum açıkcası eğer bilgisayarının cidden dolu olduğunu düşünüyorsan derinlere girip kendinin temizlemende fayda var gereksiz programlar çerezler vs veyahutta oyunlarının yüklediği yazılım dilleri eksiktir benim şahsi fikrim bu yönde ne kadar faydalanı olur bilmiyorum
aynı hatayı ben laptopta almıştım ve bu sorunu şöyle anlamıştım ekran kartımı kullanmak yerine ramimden alıyordu buna dikkat et özelliklere baktığında ram 8 (7,95gb) falan gibisinden bir şey yazıyorsa bilki ekran kartı yerine raminden yiyor ve inanılmaz performans düşürüyor ben lolde 180 fps görüyorken bu hatada 30 40 50 fps görürdümNotebook olduğu için işlemci için yapabileceğim bir şey yok . Zaten prefecth temp dosyalarını sürekli temizliyorum. Geçici dosyaları da sürekli siliyorum. Sadece Hdd olması bu kadar etkiler mi acaba sistemi anlamadım eskiden gta v oynardım yüksek ayarda şimdi en düşük ayarda oynayamıyorum çok kasıyor
Önceki postta söylediğim gibi notebook ve içini temizledim termal macunu değiştirdimbüyük ihtimalle uzun zamandır format atmyorsundur pcye 1-2 saatini ayırıp pcdeki kalıntıları baştan sona temizle birde unutmuş olabilirsin belki kasanın içi tozlu olabilir bir kontrol et
Çözümü nasıl buldun ne yapmam gerekiraynı hatayı ben laptopta almıştım ve bu sorunu şöyle anlamıştım ekran kartımı kullanmak yerine ramimden alıyordu buna dikkat et özelliklere baktığında ram 8 (7,95gb) falan gibisinden bir şey yazıyorsa bilki ekran kartı yerine raminden yiyor ve inanılmaz performans düşürüyor ben lolde 180 fps görüyorken bu hatada 30 40 50 fps görürdüm
Çözümü nasıl buldun ne yapmam gerekiraynı hatayı ben laptopta almıştım ve bu sorunu şöyle anlamıştım ekran kartımı kullanmak yerine ramimden alıyordu buna dikkat et özelliklere baktığında ram 8 (7,95gb) falan gibisinden bir şey yazıyorsa bilki ekran kartı yerine raminden yiyor ve inanılmaz performans düşürüyor ben lolde 180 fps görüyorken bu hatada 30 40 50 fps görürdüm
kalıntılara bakman lazım en son ne zaman format attırdın pcye ?Önceki postta söylediğim gibi notebook ve içini temizledim termal macunu değiştirdim
Hiç atılmadı kalıntıları nasıl temizlerim Advanced system care işe yaramaz mı bunun içinkalıntılara bakman lazım en son ne zaman format attırdın pcye ?
eğer dediğim gibiyse sorun budur ve ilk önce ekran kartımı cidden okuyup okumadığına baktım programdan sonra bios ayarlarına girdim aslında oradan bir şekilde yapmıştım ama hala aynı hatayı alıyordum sonrasında bir bilgisayarcıya götürdüm tüm her şeyi bu şekilde anlattıktan sonra yarım saat içerisinde yaptı verdi ve para almadı para da alacaklarını sanmıyorum eğer ki laptop içerisinde arıza yoksa ki yoktur diye düşünüyorumÖnceki postta söylediğim gibi notebook ve içini temizledim termal macunu değiştirdim
Post automatically merged:
Çözümü nasıl buldun ne yapmam gerekir
Post automatically merged:
Çözümü nasıl buldun ne yapmam gerekir
Direk deniyorum teşekkür ederim haber edeceğim . Diğer arkadaşlar yeni şeyler önermeye devam edebilirsiniz işe yaramamasına karşı
en son dediğime kesinlikle göz at olmazsa buDirek deniyorum teşekkür ederim haber edeceğim . Diğer arkadaşlar yeni şeyler önermeye devam edebilirsiniz işe yaramamasına karşı
bekliyorum dostum umarım ihtiyacını görür benim fazlasıyla gördü tek sıkıntı dil yabancı kontrol ederek yapmanı tavsiye ederim ve her zaman disktten backup alDirek deniyorum teşekkür ederim haber edeceğim . Diğer arkadaşlar yeni şeyler önermeye devam edebilirsiniz işe yaramamasına karşı
Aynen dediğin gibi yapmıştım dostum arkaplanda hiçbir uygulama çalışmıyorEğer amacın valorant oyununda iyi fps alabilmekse arkada çalışan steam gibi programları kapat
Google açıksa çok önemli bir olay olmadığı sürece kapat derim çünkü Google çok fazla ram harcıyor özellikle birden fazla sekme açarsan baya fps düşüşü yaşayabilirsin discord kullanıyorsan oyun içi arayüzü kesinlikle kapat Ve Discord ayarlar bölümünde görünüm kısmında Donanım ivmesini kesinlikle kapat
dostum ramine baktın mı sen dediğim şekilde miAynen dediğin gibi yapmıştım dostum arkaplanda hiçbir uygulama çalışmıyor
Laptop kullanıyor isen ısınması fps düşürebilir kasa kullanıyor isen kasanın içini temizle dostum fanlarını falan silebilirsinAynen dediğin gibi yapmıştım dostum arkaplanda hiçbir uygulama çalışmıyor
baktım kardeşim sıkıntı yokdostum ramine baktın mı sen dediğim şekilde mi
önceki mesajlarda belirttigim gibi temiz kankaLaptop kullanıyor isen ısınması fps düşürebilir kasa kullanıyor isen kasanın içini temizle dostum fanlarını falan silebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?