Uzman Üye
{CF93D06A-43BB-4aa4-A4FB-99880124E1AC} adında boş metin dosyası oluşturuyor malwarebytes ile taramada yaptım ama sonuç yok neden olabilir?
mausenin veya herhangi bir configin kendi yaptığı metin belgesi olabilir içinde herhangi bişey yazıyormu{CF93D06A-43BB-4aa4-A4FB-99880124E1AC} adında boş metin dosyası oluşturuyor malwarebytes ile taramada yaptım ama sonuç yok neden olabilir?
mause g402 logitech ve birşeyde yazmıyor içindemausenin veya herhangi bir configin kendi yaptığı metin belgesi olabilir içinde herhangi bişey yazıyormu
eğer yazmıyorsa büyük ihtmalle virüs
hocam malwarebytes algılamadı kaspersky algılarmı sizce ?mausenin veya herhangi bir configin kendi yaptığı metin belgesi olabilir içinde herhangi bişey yazıyormu
eğer yazmıyorsa büyük ihtmalle virüs
googlede araştırmlar var tam okuamdım ama technopatda çözümü vardır{CF93D06A-43BB-4aa4-A4FB-99880124E1AC} adında boş metin dosyası oluşturuyor malwarebytes ile taramada yaptım ama sonuç yok neden olabilir?
piyasadaki en iyi iki güvenlik yazılım ikisine de tarat eğer hiçbir şey çıkmzsa konuya birdeha geri dönğş yaparmısınmause g402 logitech ve birşeyde yazmıyor içinde
Post automatically merged:
hocam malwarebytes algılamadı kaspersky algılarmı sizce ?