10.000 Tl Verilirmi Pc Ye Tofaş Alırsın Kendine KnkAğabeyime Güzel Bir PC Lazım 10.000 TL Bütçe Var İyi Birşeyler Olursa Sevinirim.
Kesinlikle Masaüstü.masaüstü mü dizüstü mü
Ağabeyime Söz Vermiştim Şimdi Önerileri Alıp Yarın Almaya Gideceğim.10.000 Tl Verilirmi Pc Ye Tofaş Alırsın Kendine Knk![]()
Al Knk Güzel Birşey Al Ama Kasmıcak Böle İşlemicisi Güçlü OlanKesinlikle Masaüstü.
Post automatically merged:
Ağabeyime Söz Vermiştim Şimdi Önerileri Alıp Yarın Almaya Gideceğim.![]()
i7 9700fKesinlikle Masaüstü.
Rica Edersem Masaüstü Önerebilir misin? Masaüstüye İhtiyacı Var...monster abra felan cok iyi
Teknobiyotik AMD Ryzen 5 3500X 16GB 480GB SSD GTX1660 Super Windows 10 Pro 21.5" Masaüstü Bilgisayar (DK-PC-HB-3500X-3MW)Kesinlikle Masaüstü.
10 bine toplamamı yapcan yoksa kasa halinde miAğabeyime Güzel Bir PC Lazım 10.000 TL Bütçe Var İyi Birşeyler Olursa Sevinirim.
Kasa Halinde Önerilerini Yazar mısın ?10 bine toplamamı yapcan yoksa kasa halinde mi
benım onerdıgım masaüstü zaten bu parcaları not al git vatana soyle toplasınlar hazir kasa almana gerek yok soyledgım sistem ıyıdır merak etme yarı yolda bırakmazRica Edersem Masaüstü Önerebilir misin? Masaüstüye İhtiyacı Var...
can you suggest a computer?it's worth buying a desktop