Sistem önerileri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Chelsea
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, sadece PUBGM ve PUBG Lite oynamak için bir sistem toplamak istiyorum. Ve FPS dalgalanması cart curt yaşamak istemiyorum. Bunun için bana sistem önerisi verebilecek var mıdır? Hazır sistem olursa daha iyi olur benim açımdan. Teşekkür ederim şimdiden.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim masaüstü kesinlikle olacak demiyorsan sana monster ve hp nin orta fiyatlı oyuncu laptoplarını öneririm. Bütçen biraz daha yeterliyse monsterın ucuz fiyatlı abra serisine yönelebilirsin. 7000 civarı başlıyor. Şuan monster kullanıyorum çok şükür sorun yok

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ince hesaptan uygun sistem toplayabilirisn

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bütçe belirtirsen ona göre yardımcı oluruz.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
İnventusdan
ELRAENN PARVA
bak derim baya güzel sistem pubg mobilde liteda rahat rahat oynarsın

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Hocam Elraen'in ya Inventus bilgisayarlarına bakacaksın ki onların fiyatı da aşırı yüksekmiş diye duydum. Onun dışında forumda tonlarca çıkan bilgisayarların konuları açılıyor oraya bakabilirsin. Pubg Mobile ve Pubg Lite oynamak için öyle yüksek bir sisteme gerek yok, düşük-orta arası bir bilgisayar sana yetecektir. https://memoryhackers.org/konular/jaho-2060v-hazir-sistem.197090/#post-3613815 mesela bu sisteme bakabilirsin, fiyatı yüksek ama performansı iyi olacaktır. Daha düşük bütçeli PC'ler aynı şekilde forumda var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...