Uzman Üye
Sistem almayı değil de modifiye etmeyi diyorum zaten ama dediğim gibi şuan da bir monitörüm yok monitörede para vericem üstünede sadece ekran kartı alsam iyi bir tane oyunlarda yeterli performans görebileceğimi düşünüyorum sencede öyle daha iyi olmaz mı ? Şuan ramdan daha çok ekran kartına ihtiyacım var bence sonuçta çok yüksek oyunlar oynamıyorumanakartını yazmayı unutmuşsun ama o bütçe ile daha farklı bir sistem almak yerine anakartın destekliyorsa bilgisayarını modifiye edebilirsin mesela 8lik ramini 16 ya yükselt işlemcini ryzen a çevir bide bütçenin geri kalanı ile ekran kartınıda güzelleştirirsen tamamdır
Rama pek ihtiyaç duymuyorum sonuçta fazla yüksek oyunlar oynamıyorum bence ramım şuanlık iyi Ve birde 1500 1700 arası fiyatlı monitör de önerebilir misinASUS TUF GAMING 23.6" VG24VQ 144Hz 1ms 2xHDMI DP VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör olarak bunu önerebilirim fiyatı:2.177TL bende ekran kartı olarak rx570 kullanıyorum tavsiye ederim 2.el olarak 800 ila 900 lira arasında bulabilirsiniz. Onun haricinde 8GB ramde ekleme yaparsanız gayet güzel fpsler alacağınızı düşünüyorum
olabilir doğru söylüyör unlost çok güzel sistem topluyoUnlostun topladigi sistemler işini görebilir
Unlostun topladigi sistemler işini görebilir
Doğru fakat o bilgisayarlar açılınca ekranda unlost yazısı çıkıyor diye biliyorum şahsen ben çıkmasını istemem sanki birinin reklamını yapıyormuş gibiolabilir doğru söylüyör unlost çok güzel sistem topluyo
Bunu beğendim hem fiyat performans olarak çok iyi bana bunun linkini atar mısınToplama almanızı öneriyorum şahsen. Hazır sistemlerin hepsi olmasa bile çoğu bazı parçalar çok iyi olurken kasa, SSD gibi parçalar iyi olmayabiliyor. Aşağıdaki sistemi önerebilirim.Ekli dosyayı görüntüle 63359
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?