Sistem Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ram:G.Skill SniperX
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Koyu Kamufulaj (2x8) 16gb 3000mhz ram

İşlemci:AMD Ryzen 5 2600 Soket AM4 3.4GHz/3.9GHz 19MB Önbellek 65W

Anakart:MSI A320M BAZOOKA AMD A320 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz

Kasa:Frisby FC-9235G USB3.0 ATX Pencereli Kasa

Ssd:Samsung 860 Evo 250GB 550MB-520MB/s Sata3 SSD

Hdd:WD Blue WD10EZEX 1TB Sata3 7200rpm 64 MB Hard Disk

Psu:Cooler Master MasterWatt Lite 600 MPX-6001-ACABW-EU 80 Plus

Ekran Kartı:Msi GeForce RTX 2060 Ventus 6G OC 6GB GDDR6 192Bit Gaming Ekran

Ram Dışında Hepsi İnce Hesapta Toplandı Ram NanoKatalog toplam fiyat 6459tl
Fiyatlar değişkenlik gösterebilir

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
pc toplamak yeni pc almaktan iyimidir?
Evet Şuan Kullandığım Bilgisayarım Toplama En Ufak Bir Sıkıntı Çıktığında Özel Olarak İlgileniyorlar
Örneğin Ekran Kartında Sorun Çıksa Aldığın Bilgisayarda Çok Uğraşırsın Toplama Öyle Değil :D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
@loFt Anakarta direk taktığında çalışmama ihtimali var Bios update isteyebilir onun dışında ramler 2933(OC) olarak çalışacak bilginiz olsun. Güzel paylaşım.

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Evet Şuan Kullandığım Bilgisayarım Toplama En Ufak Bir Sıkıntı Çıktığında Özel Olarak İlgileniyorlar
Örneğin Ekran Kartında Sorun Çıksa Aldığın Bilgisayarda Çok Uğraşırsın Toplama Öyle Değil :D
bişey dicem pc toplarken kasayı felandamı ayrı almamız lazım yoksa şuanki kasamız olurmu mesela

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlarımız söylemiş bu mevzu şöyle esasın seri üretim bandı olan ürünlerde kırpılmış veya o sisteme göre tasarlanmış ürünler oluyor. Farklı kombinasyonlara girince kullanılmıyor veya kullanıyorsa da performansı tartışılır boyutta kalıyor. Örneklemek gerekirse herkes pizza yiyor bir sürü firma var kendi tasarladıkları bir pizzayı size bir fiyat diyorlar ama orada hep kendi pizzanı kendin yarat var onun malzemesi ve doyuruculuğu çok farklı oluyor bilgisayar toplamayı da öyle düşünebilirsiniz. İyi Forumlar.
Post automatically merged:

bişey dicem pc toplarken kasayı felandamı ayrı almamız lazım yoksa şuanki kasamız olurmu mesela

Alacağınız donanım içine sığarsa olabilir ama herşeyi yeni alırken kasayıda değiştir derim. Özel tasarım yada çok hoşuna giden bir kasaysa birşey diyemem.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Kendi Kasanı Kullansan Olur Ama Tabi Kullanacağın Donanımlar Sığacak mı Arkadaşın Dediği Gibi Sığmayabilir
Ucuza Camlı Kasa ayarlarsın gibi düşünüyourm :D

Efsane Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
6500 tl nasıl toplanır yazarsan sevinirim :)
:)

@loFt Anakarta direk taktığında çalışmama ihtimali var Bios update isteyebilir onun dışında ramler 2933(OC) olarak çalışacak bilginiz olsun. Güzel paylaşım.
bu benim yaptığım sisteme has bir durum değil bios güncelleyeceksin zaten birçok böyle toplayan kişiler biosu kendileri güncelliyor ayrıca sistemin bunun dışında çalışmama uyumsuzluk gibi bir durumu yok ayrıca fiyatı düşük tutmaya çalıştım oc yapsın alıcak bi kişi yok uğraşmam dersede azdaha koysun kendinden 3000mhz alsın

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar anakart x470, b450 yada b450m almanı öneriyorum a320 overclock yapamazsın ve tam verim alamayacağını düşünüyorum ve a320 alırsan bios güncellemek içinde servise göndermen gerekebilir iyi günler.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
:)

bu benim yaptığım sisteme has bir durum değil bios güncelleyeceksin zaten birçok böyle toplayan kişiler biosu kendileri güncelliyor ayrıca sistemin bunun dışında çalışmama uyumsuzluk gibi bir durumu yok ayrıca fiyatı düşük tutmaya çalıştım oc yapsın alıcak bi kişi yok uğraşmam dersede azdaha koysun kendinden 3000mhz alsın

Ben sistemine birşey demedim ki :) Verdiğin donanımın direk çalışmama olasılığı var. A320 Chipsetler 1 nesillerle çalışıyor bios update ile 2 nesile uygun oldu birde anakartın ram profili 2933 destekli onu belirttim. Giderler alırlar sonra görüntü alamaz , bu ram frekansına çıkmıyor falan derler baştan bilsinler. Problemleri baştan söylemek iyidir. İyi Forumlar.

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
güzel bir konu ben 1 yıl önce marka pc aldım ve sonradan çok mutsuz oldum toplamak çok mantıklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...