Eğer sana yetiyorsa problem yok bunu unutma . 60 hz monitörün var ise monitör max 60 fps gösterir , zaten 60 fps de oynadığını ve ayarların Ultra da olduğunu söyledin çok iyi önemli olan senin yaşadığın deneyim , mesela ben fps önem veririm grafikler çok önemli değil o sana kalmış işte
RX model ekran kartlarıyla AMD işlemcilerin daha uyumlu çalıştığını düşünüyorum. Parçalar arasında büyük frekans veya hız farkı yok, bu sebepten dar boğaz yapmayacağını tahmin ediyorum. Test ederek görebilirsin. Hayırlı olsun
arkadaşlar böyle bi sistem topladım işlemci dar boğaz yaparmı acaba bilenler lütfen cevaplayabilirmi ve sistemin verimliliği ne olur sizce
teşekkürler...
Neye göre hesapladın ?
Bişe bilmiyosun bari konuşma herşey rama bağlı değildir ramin kullanılmasını sağlayan işlemci vardır işlemci kötü olursa ram verimli olmaz zaten ?
Post automatically merged:
Ekran kartın güçlü oyüzden sıvı soğtma yapman lazım ekran kartına dosutm :/ varsa np ama yoksa darboğazın babasını yapar pc
çünkü arkadaşımdan biliyorum 12gb ekran kartı var 8 gb ramı var oyunlar çöküyor yeni ekran kartı aldı alalı çöküyor işte fanı soğutamadığı için
Neye göre hesapladın ?
Bişe bilmiyosun bari konuşma herşey rama bağlı değildir ramin kullanılmasını sağlayan işlemci vardır işlemci kötü olursa ram verimli olmaz zaten ?
Post automatically merged:
Ekran kartın güçlü oyüzden sıvı soğtma yapman lazım ekran kartına dosutm :/ varsa np ama yoksa darboğazın babasını yapar pc
çünkü arkadaşımdan biliyorum 12gb ekran kartı var 8 gb ramı var oyunlar çöküyor yeni ekran kartı aldı alalı çöküyor işte fanı soğutamadığı için