Sistem topladım deyince forumdan fikir almak istedin sandımkullanıyorum bıle kardeşim sistemi![]()
çokda geçmiş olcak bişey yok be hocam i7 7. nesile kadar destekliyor anakartSistem topladım deyince forumdan fikir almak istedin sandımHem hayırlı hem de geçmiş olsun kardeşim ne diyelim artık
![]()
Aynı fiyata darboğaz yapmayan daha iyi sistem almak vardı diye geçmiş olsun dedimçokda geçmiş olcak bişey yok be hocam i7 7. nesile kadar destekliyor anakart![]()
gerçekler acıttı asdasdadAynı fiyata darboğaz yapmayan daha iyi sistem almak vardı diye geçmiş olsun dedimyoksa sistem gayet güzel fakat konuştuğumuz gibi tek sıkıntı işlemci
Eğer sana yetiyorsa problem yok bunu unutma . 60 hz monitörün var ise monitör max 60 fps gösterir , zaten 60 fps de oynadığını ve ayarların Ultra da olduğunu söyledin çok iyi önemli olan senin yaşadığın deneyim , mesela ben fps önem veririm grafikler çok önemli değil o sana kalmış iştekimilerine göre değilmiş kardeşim![]()
Kral ultra'da 60, 70 fps ile oynuyorsan, kısaca orta seviye veya biraz üstü bir pc "kendi görüşüm"pubg ultra da 60 70 fps arası değişiyor cs go denemedim deniycem kardeşim
Kaç TLYE Topladın?msı armor oc edition rx 570 8 gb
msı h270a pro anakart
intel pentium g4560 işlemci 3.50 ghz
8 gb ddr 4 ram
corsair 750 watt 80plus psu
240gb adata ssd
500 gb wd blue hdd
arkadaşlar böyle bi sistem topladım işlemci dar boğaz yaparmı acaba bilenler lütfen cevaplayabilirmi ve sistemin verimliliği ne olur sizce
teşekkürler...
Neye göre hesapladın ?Orta seviye ortadan biraz daha dusuk
ben bunu rama gore kiyaslamadim bana gore dusuk ztn ikinci yanita yazdim kimine gore iyi kimine gore kotu diye bana gore berbat otesi !Neye göre hesapladın ?
Bişe bilmiyosun bari konuşma herşey rama bağlı değildir ramin kullanılmasını sağlayan işlemci vardır işlemci kötü olursa ram verimli olmaz zaten ?
Post automatically merged:
Ekran kartın güçlü oyüzden sıvı soğtma yapman lazım ekran kartına dosutm :/ varsa np ama yoksa darboğazın babasını yapar pc
çünkü arkadaşımdan biliyorum 12gb ekran kartı var 8 gb ramı var oyunlar çöküyor yeni ekran kartı aldı alalı çöküyor işte fanı soğutamadığı için
psu uzun seneler gitsin diye yüksek kardeşim ram 2400Watt biraz fazla sankı
Post automatically merged:
Ram hızı ne?
3500 civarıKaç TLYE Topladın?