rtx 3060 ile rx 6700 xt arasında ki fark nedir tam olarakdostum ekran kartını dual değil de gaming bir ekran kartı ile değiştirmen iyi olacaktır bence rtx 3060 gaming oc ekran kartı ile hemen hemen aynı fiyatta ilerleyen zamanlarda dual ekran kartı olduğu için yüksek seviye isteyen oyunlarda ekran kartı destek sorunu
çıkarabilir.çünkü win11 kullanacaksan olursun bu anlamda nvdia destek sunmayabiliyor
önerdiğim ekran kartı içinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
dostum bu ekran kartı hem 3 fan hemde asusun tuf gaming serisinde alabileceğin en iyi rtx ekran kartlarından biri
şu bütçene göre alabileceğin en iyi sıvı soğutma şu anda budur dostum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
iki ekran kartı olarak bir fark yok ama rtx de gaming tuf versiyonu,biri dual versiyon dostumrtx 3060 ile rx 6700 xt arasında ki fark nedir tam olarak
Sıvı soğutma mı
Kule tipi soğutma mı daha iyi
Dark Rock Pro 4 nereden satın alabilirim?Soğutucu için be quiet! Dark Rock Pro 4 yüksek performanslı ve sessiz bir soğutması var
G.Skill Ripjaws V 16GB (2x8GB) 3600MHz CL16 DDR4 ram yüksek hızları ve düşük gecikme süreleriyle performans odaklı bir seçenek öneriyorum
Ssd olarak ise crucial p5 500GB M.2 NVMe SSD iyi performansa sahip uygun fiyatlı bir ssd
samsung evo ssd bak dostumDark Rock Pro 4 nereden satın alabilirim?
Ram ddr4 alamıyorum çünkü anakart dd5
Ssd link bulamadım 5k felan gördüm o mu acaba![]()
Onu bulamadıysan eğer samsung markasına bakabilirsinDark Rock Pro 4 nereden satın alabilirim?
Ram ddr4 alamıyorum çünkü anakart dd5
Ssd link bulamadım 5k felan gördüm o mu acaba![]()
yani dostum böyle bir pc topladıysan ssd'De okuma yazma oranına dikkat etmen gerekli örnek olarak en az 5000mb/5000mb okuma/yazma oranı olması gerekli samsung evo ssdler bunun için en ideal olanı
o zaman Samsung PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD 980 PRO almak daha iyi teşekkürleryani dostum böyle bir pc topladıysan ssd'De okuma yazma oranına dikkat etmen gerekli örnek olarak en az 5000mb/5000mb okuma/yazma oranı olması gerekli samsung evo ssdler bunun için en ideal olanı
Anakart ddr 5ddr5 ramler çok pahalı. bu devirde pc yükseltmek zor
samsung pro serisi sddlere bak derim fiyatı uygun gelirse okuma/yazma oranına bakarak 2 tb lık ssdlere bakabilirsin dostumo zaman Samsung PCIe 4.0 NVMe™ M.2 SSD 980 PRO almak daha iyi teşekkürler
ram önerisi d5 ?
Dual Ekran kartı ile Destek sorunu derken brocum biraz açarmısın ?ilerleyen zamanlarda dual ekran kartı olduğu için yüksek seviye isteyen oyunlarda ekran kartı destek sorunu
çıkarabilir.çünkü win11 kullanacaksan olursun bu anlamda nvdia destek sunmayabiliyor
win 11'de bazı yeni olan ekran kartları nvdia güncelleme desteği sunmuyor işletim sistemi win 11 olduğu için ekran kartı sürücü güncellemesi bazen dışarıdan harici indirmek zorunda kalınabiliyor,win 11'de güncelleme desteği tam oturmadıDestek sorunu derken brocum biraz açarmısın ?
ddr5 ram için link gönderebilir misiniz?Ekran kartını AMD yerine NVDİA tercih edip 3060 serisi bir kart alınabilir. Onun dışında diğer parçalar okey.
neden5600 mhz ram almayı mantıklı bulmuyorum.