Süper Üye
Mouse hakkında çok olumlu bilgiler aldım klavye kulaklık normal gibi daha üstü gereksiz bence mouse ayriyetten 100 lira geri ödemesi varSistem Güzel Mouse Abartı Olmuş Mouse Fiyatını Kısıp Klavye Kulaklık Gibi Şeylere Bütçe Ayırabilirsiniz Hayırlı Akşamlar
yani 100 lira geri ödemeyi alıp üstüne biraz para ekleyip bi klavye veya kulaklık alabilirsin oyun oynuyorsan fazla zamanla ssd veya hdd bölümünü arttırMouse hakkında çok olumlu bilgiler aldım klavye kulaklık normal gibi daha üstü gereksiz bence mouse ayriyetten 100 lira geri ödemesi var
Hacı 1 kere alıp işin içinden çıkmak istediğim için böyle oldu beni 5 6 yıl götürse yeterliişte bu bir takıntıdır dostum ekran kartım iyi olsun hiç bir kere bile olsu n kasmasın sorun çıkarmasın sonra işlemci upgardelersin darboğaz olmaması adına sonra ekran kartın 2k 4k oyun açıyosa mecbur 4k yada 2 k mönitör gerek,tabi sisteme kötü denemez diyen saçmalamış olur ancak aşırı derecede masraf ve boşa harcanan paralar yinede senin kararındır hem hayırlı hem geçmiş olsun
1 2 ay içinde HDD eklemesi yapacağım zatenbu tarz üst bir sistemde 500gb ssd yetmeyebilir güncel oyunlar malum 80gb altı oyun yok yeni nesilde o yüzden hdd eklemelesin kesinlikle
Isınma durumunu kontrol edeceğim zaten sürekli dediğin gibi fazla ısınma yaparsa sıvı soğutmaya gececegimPişman olmadan sıvı soğutma al derim detaylı incelemedim ama amd işlemcilere gerçekten sıvı soğutma lazım.
Isınma durumunu kontrol edeceğim zaten sürekli dediğin gibi fazla ısınma yaparsa sıvı soğutmaya gececegimPişman olmadan sıvı soğutma al derim detaylı incelemedim ama amd işlemcilere gerçekten sıvı soğutma lazım.