- Yasaklandı
detayları verebilirmisinBende o sistemi almayı düşünmüştüm ilk başta ama aynı fiyatta daha iyilerini görünce vazgeçtim. Şuan daha iyisine sahibim çok şükür. Bence sende iyi düşün ve iyice başka sitelerden de araştır dostum. Sonra keşke bunu alsaydım diye pişman olmanı istemem.
Bu sistem 3-4 ay öncesinde 2.986 ₺ fiyatındaydı. Ben aldığımda ise 3.150+ civarındaydı. $ kuru ile beraber fiyatlar değişken. Ben 7 ay öncesinden bunu aldım ve gayet memnunum. O zamanlar bu sistem Unlost Eco sisteminden de ucuzdu bu arada. O yüzden sana da önerim iyi araştır. Bahsettiğim sistem bu;detayları verebilirmisin
gaming laptopta düşünüyorum aslındaBende o sistemi almayı düşünmüştüm ilk başta ama aynı fiyatta daha iyilerini görünce vazgeçtim. Şuan daha iyisine sahibim çok şükür. Bence sende iyi düşün ve iyice başka sitelerden de araştır dostum. Sonra keşke bunu alsaydım diye pişman olmanı istemem.
10-15 arasıöncelikle bütçe nedir
10-15 arasıFiyat ve büttcenizi belirtseydiniz daha iyi olurdu
Laptop fiyatları şuan için çok pahalı dostum. Atıyorum 4 bin ₺ fiyatında laptop alacaksın, o fiyata masaüstü kasa alsan daha iyi özelliklisini alabilirsin. Tabi senin kullanım hayatına da bağlı. Yer falan yoksa veya laptop ile daha rahat olacaksan sen bilirsin. Benim önerim masaüstünden yana.gaming laptopta düşünüyorum aslında
10-15 arası
10-15 arası
Bütcesini 10 15 diye belirtmişBütçene göre yazalım sana dostum.