sistemim donup kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
cümleten herkese selamın aleyküm kandilinizi kutlarım sistemimde gta 5 god of war gibi oyunları oynarken bir anda olduğu yerde donuyor ve yeniden başlıyor ekran kartı sürücü sorunu değil çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmadı ramleri değiştirtirttim yine düzelmedi

Musician
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
cümleten herkese selamın aleyküm kandilinizi kutlarım sistemimde gta 5 god of war gibi oyunları oynarken bir anda olduğu yerde donuyor ve yeniden başlıyor ekran kartı sürücü sorunu değil çok kez kaldırıp tekrar yükledim olmadı ramleri değiştirtirttim yine düzelmedi
Yeni olan bir sorun mu ? Bilgisayarın çok ısınıyor mu ?

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Ekran kartın yada işlemcin çok fazla ısınıyor olabilir işlemcini ve ekran kartına stress testi yapmanı driverları güncellemeni ve mümkünse temiz bir kurulum yapmanı öneririm

Musician
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
PSU ile ilgili bir sorun olur mu diye düşünüyorum. Sisteminin özelliklerini ve PSU W yazar mısın

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Oyunların kurulu olduğu disk ten kaynaklı olabilir eğer disk eski veya yıpranmış ise bu durum sebebiyet verebilir. Sisteminin özelliklerini yazarsan daha da yardımcı olunabilir

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Dostum bende de psu aşırı tozlandığı zaman pc kitleniyor temizledikten sonra kasayı sorun ortadan kalkıyor. ama sende reset atıyormuş işlemcin çok ısınıyor olabilir. ısı değerlerini kontrol etmende fayda var.

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Psu yetiyormu sistem ısı durumu nasıl ısıdan yapar yada güç yetmiyordur diskinizide kontrol edin

Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
herşey olabilir tek tek denemen gerekebilir tek ram takıp dene ekran kartını çıkart sadece işlemci ile düşük oyun oyna hard disk'de bile sorun olabilir yada ssd artık ne kullanıyor isen umarım sorunun çözülür sağlam bir antivürüs programı ile pc'yi tarat fan eksikliği olabilir mi yada ondan da soğutamadığı için donuyor olabilir laptop kullanıyorum soğutucu olduğu halde senin yaşadığın sorunu bende çok yaşadım oyun oynarken birden donuyor ne yaparsam yapayım düzelmiyor

bios güncellemedi isen onu güncelle

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merhaba sistem özelliklerini bizimle paylaşır mısın anormal olan nedir yazılım mı donanım mı anlayabilmemiz için paylaşman gerekli marka model şeklinde hepsini şahsen fikrim formattan sonra temiz kurulumla ekran kartı ve driverleri kurduğunda yine aynı donma sorunuyla karşılaşıyorsan sıkıntın hdd kaynaklı gibi görünüyor okuma ve yazma hızlarını karşılayamadığı için sistem kitleniyor olabilir bu yüzden detaylı sistem bilgilerini paylaşmanda fayda var

Üye
4 HİZMET YILI
diskte bad sectör olabilir ya da işlemci de bir sorun olabilir. oynadığın oyunlar işlemci yüküyle çalışmakta genellikle...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...