Üye
evet sabit 60 alamıyorum bazı bölgelerde 100 üzeri çıkan fps bazı yerlerde 30-40 arası mesela CS GO'da boş haritada 1000 fps görmüşlüğü var pubgyi ultrada 80-90 fps arası oynatıyor satisfactory oyununu ultrada 60 sabit oynatırken en sevdiğim oyun olan arma 3 60 fps altına düşünce sinirim bozuluyorSistem çok sağlam da sen bu sistemle arma 3te 60fps alamadığını mı söylüyorsun
Daha önce arma 3 oynamadım fakat ayarlar kısmında mutlaka vsync ayarı olmalı. Onu açıp tekrar sonucu yazabilir misinevet sabit 60 alamıyorum bazı bölgelerde 100 üzeri çıkan fps bazı yerlerde 30-40 arası mesela CS GO'da boş haritada 1000 fps görmüşlüğü var pubgyi ultrada 80-90 fps arası oynatıyor satisfactory oyununu ultrada 60 sabit oynatırken en sevdiğim oyun olan arma 3 60 fps altına düşünce sinirim bozuluyor
NOT: Arma 3 king of the hill sunucularında oynuyorum 100 kişilik bir sunucu
zamanında çöp tenekesinden farksız bir pc ile arma 3 oynuyordum oyun içi ayarları olsun cfg ayarları ve malloc ayarları olsun hepsini biliyorum.Sıkıntı oyunda ama bazı yabancı youtuberlara bakıyorum adamlar hem 60fps arma 3 oynuyor hemde 1080p60fps kayıt alıyorlar bu can sıkıcı oluyo bu adamla benim aramdaki sistem farkı yok denecek kadar azDaha önce arma 3 oynamadım fakat ayarlar kısmında mutlaka vsync ayarı olmalı. Onu açıp tekrar sonucu yazabilir misin
Keşke benimde 32gb ramım olsaarma 3 te sıkıntı var. benim sistem i7 6700k, 2x16gb Hyperx 2133mhz ram(32 ye ne gerek var diyeceksin , sistemi topladığım zaman 16gb ram 270 liraydı) , MSI Gaming X RX580 8GB seninle aynı durumu yaşıyorum belki performansı etkiler diye m2 ssd ye yüklemiştim oyunu gram etkilemedi.
zamanında çöp tenekesinden farksız bir pc ile arma 3 oynuyordum oyun içi ayarları olsun cfg ayarları ve malloc ayarları olsun hepsini biliyorum.Sıkıntı oyunda ama bazı yabancı youtuberlara bakıyorum adamlar hem 60fps arma 3 oynuyor hemde 1080p60fps kayıt alıyorlar bu can sıkıcı oluyo bu adamla benim aramdaki sistem farkı yok denecek kadar az
Keşke benimde 32gb ramım olsa
Orjinalkeşke zamanında 64gb yapsaydım diyorum da işlemci max 32 destekliyr diye 32 yapmıştım. 270 lira sıfır ram satılıyordu. şuan aynı ramin fiyatı 800 küsür
Post automatically merged:
oyunu orjinal mi yoksa korsan mı oynuyorsun?
sanmıyorum amd ile ilgisi olsun her oyunu ultrada oynayabiliyorum ve sıcaklık 60 dereceyi geçmiyorekran kartinizi nvidia yapin arkadaşim amd ekran kartlari coğu oyunlarda isinma sorunu ve kasma donma sorunlari oluşabilir nvidia alip üstüne bi soğuk su ic
sanmıyorum amd ile ilgisi olsun her oyunu ultrada oynayabiliyorum ve sıcaklık 60 dereceyi geçmiyor
Apex oynarken ki sıcaklık örnek olarak
Ekli dosyayı görüntüle 19630
geçen sene asus rog strix gtx 1060 vardı bende sattım 1080 alıcam diye sıfır fiyatları baya yüksekti 2. el temiz de bulamadım o yüzden aynı kartı almak yerine daha ucuz olan rx 580 i almak gibi bir hata yaptım, her gün keşke almasaydım diyorum.ekran kartinizi nvidia yapin arkadaşim amd ekran kartlari coğu oyunlarda isinma sorunu ve kasma donma sorunlari oluşabilir nvidia alip üstüne bi soğuk su ic
hacım sıkıntılarınmı var alt tab attıgım gibi çektim resmi + olarak rpm'i yüksek tuttugum için ısınmıyor demeye çalışıyorum fakat anlamamışsın sen sanırım.Umarım şimdi anlamışsındırALPHA KARDEŞİM SEN OYUNUN EKRANİNDASİN VE PROGRAM ACMİŞİN WİNDOWS EKRANİNDAYKEN YÜKSELMEZ AKİLLİM SEN KİME YEDİRTİYON RESİMLERİ MSİ AFTERBURNER ACİCAKSİN OYUNA GİRECEKSEN OYNAYACAN VİDEO CEKECEN kardeş bide rpm yani hizini düşürmüşün ekran kartitinin tabi isinmaz
Olur be seninde olur 20 yaşındayım 7 yaşından beri bilgisayar oynuyorum ve şu zamana kadar sahip oldugum bilgisayarlar çöp tenekesinden farksızdı.çok güzel sistem keşke bendede olsa bizim olan anca cs de 30 fps veriyorama allah oyunlarda drop yedirmesin işallah
çok güzel sistem keşke bendede olsa bizim olan anca cs de 30 fps veriyorama allah oyunlarda drop yedirmesin işallah
nekadara mal olur bana bu sistem acaba?yapma be kardeş cs source falan oynayabiliyorsan oyna derim az sistem istiyor cs go uğraşmana gerek yok bir kasa bulucan 8gb ramli falan p8h61 anakart i3 lü güzel bi ekran karti atarsan istediğin her oyunu acar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?