Elinde kalacağını sanmam elbet alıcı bulursun ama dediğin gibi biraz uzun sürebilir.ayn gecen biri sadece monitoru sitedi ama oylede tek tek uzun suruyor elınde kalma ihtimali olan parcalar var
Post automatically merged:
25 yazdımda sahıbındende degiştim 3 hafta kimse yazmadı dusurunce sadece monitor icin isteyen oldu
mecburiyetten alıorum hocam sehir merkezinden tasındık baska bir ilceye gectık ve ben 1 senedır otobus parası verıyorum ve ototbusler asırı pahalı motorla daha hızlı ve daha az para vererek giderimHocam motor satın almak için PC satmak gibi bir hata yapma. Sezon zaten bitmek üzere kış geliyor. Karar yine senin ama sonradan pişman olmanı istemem.
3 4 ay once 18.5kaça aldın ve ne zaman aldın ?
bence 20 eder en az 12 k ekran kartı cunku nerdeyse cogunu alıyor ıkıncı el desek daha parcaların kutusu duruyor ve hepsi tertermiz extrada vericem ztn yanına steam hesabı xbox hesabınıdamonitör falan her şey dahilse 18 20 k sı var rahat
4 ay 18.5kaça aldın ve ne zaman aldın ?
usta fiyatlar çok değışken :Sarkadaslar 3 ay once aldıgım sıfır topladıgım bir pc im var ve satmak istiyorum fiyat aralıgını bilmiyorum tek bildigim ekran kartı fıyatı 11 12 bin lira arası ozellikler
Ekran Kartı: RTX 2060
İşlemci: Intel i5 10400F
Ram: 2x8GB Fury
Anakart: MSI H510M PRO-M
SSD: 500 GB Barracuda
Kasa: Powerboost 4 Fanlı
Monitör: Samsung Odyssey G3 27inç 144Hz
Mouse: Corsair Harpoon RGB
Klavye ve Kulaklık: Hadron
Kamera mevcut.
İşletim Sistemi: Windows 11 Pro