sistemin için pek birşey diyemem ama eğer arkadaşlarından oynayan varsa onların kütühanesinden ödünç alarak bi deneme yapabilirsin ama kasacağını sanmıyorum önerilen sistem gereksinimleri gtx560 olan bir oyun çok fazla zorlayamazHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
kasar benceHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
knk kasa kasa oynarsın benden demesiHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
hocam kasmalar yapar gibi sistem en iyisi steam da oyunu alan arkadaşın varsa ondan oyunu ödünç alıp deniye bilirsin duruma göre alırsınHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?