Onaylı Üye
kaldırır ben eski pc de oynuyordum 4 gb ram vardı 1 gb ek kartı 30 40 fps alıyordumHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Düşük çözünürlükte belki kaldırır kanka denesen yinede ama pek zannetmiyorumHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Bu sistemle maksimum 40 fps adet gelecekHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
Kasar gibi ama oynarsınHerkese hayırlı akşamlar steamda the forest olan oyun 32 tl şuan almak istiyorum ama biraz çekiniyorum sistemimden dolayı sistemim win 10 pro intel i5 2500 işlemci 3.30 8 gb ram 2 gb ekran kartım var invidia geforce gt 610 bu oyunu kaldırır mı kaldırırsa fps ortaması ne kadar alabilirim yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?