Sistemlerin Pubg Mobile Emülatör ile İmtihanı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Hangi sistemle oynuyorsunuz, kasma, takılma, donma durumunu ne kadar sıklıkla yaşıyorsunuz?
Bende:
- İ5 4690 3,5 Ghz işlemci (4 çekirdekli)
-16 Gb 1600 Mhz Ram
-Gtx 970 ekran kartı
-Raid 0 Sdd var.
-1440x900 çözünürlük
Genelde 57-59 Fps arası alırken sık sık Fps dropları yaşıyorum. Özellikle adam sayısının arttığı yerlerde fps 15lere kadar anlık düşüp çıkıyor. Yine böyle durumlar scope bildiğin ağır çekimle açılıyor ki deliriyorum. Sizdeki durum nedir? Bu oyun için ila i7ler, 8 çekirdek ve üstü mü gerekiyor anlamıyorum...

Son düzenleme:
omertrans505
Efsane Üye
Ödüller
13
Sosyal
9 HİZMET YILI
100% disk kullanımı ise drop sorunu yaşayabilir.
Güç seçenekleri "güç tasarrufu" modu ise kasma devam eder.
Aşırı ısınma ise kasma veya drop sorunu yaşayabilir.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
100% disk kullanımı ise drop sorunu yaşayabilir.
Güç seçenekleri "güç tasarrufu" modu ise kasma devam eder.
Aşırı ısınma ise kasma veya drop sorunu yaşayabilir.
Msı afterburner ile sürekli sistemi takio ediyorum, öyle işlemci %100 kullanma veya ekrankartını yinr %100 kullanma durumu olmuyor. Ramı ile 4600den yukarsunı kullanmıyor. Ama hdd kullanımımı izlemedim. Lakin dediğim gibi sdd raid 0 var. Bunu ne oyunlar kastıramıdı,bu oyunum yapmasına imkan vermiyorum.
Post automatically merged:

Smartgaga indir 2k oyna gram kasma yok mükemmel
Geçen gün bende bunla oynarken sism bana 1 günlük ban attı. Ama diyırum degodan mı yaptı bundan mı yaptı bilmiyorum. Bu programı biliyorum,hatta forumda konysunu açan bendim. Ama anlamadım neden öyle yaptığını.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Maalesef her güncellemeden sonra oyunun içinden geçiyorlar

Üye
6 HİZMET YILI
PUBG , Fortnite gibi oyunların optimizasyon sorunları çok fazla. Oyun içerisinde haritada bulunan evler ve objeler haritanın içerisinde giriyor. Yani demek istediğim birbirlerinin içine giriyorlar. Yapımcılar bunlara dikkat etmediği için bilgisayar bunları yazmakta güçlük çekiyor. Bazen hangisini yazacağına karar veremiyor. Bunları düzeltmedikleri sürece fabrika ekran kartlarını da taksanız bir işe yaramayacaktır. Özellikle emulatörlerde.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
PUBG , Fortnite gibi oyunların optimizasyon sorunları çok fazla. Oyun içerisinde haritada bulunan evler ve objeler haritanın içerisinde giriyor. Yani demek istediğim birbirlerinin içine giriyorlar. Yapımcılar bunlara dikkat etmediği için bilgisayar bunları yazmakta güçlük çekiyor. Bazen hangisini yazacağına karar veremiyor. Bunları düzeltmedikleri sürece fabrika ekran kartlarını da taksanız bir işe yaramayacaktır. Özellikle emulatörlerde.
Başlarda bende öyle düşünüyordum ama sonra olayı biraz daha irdeleyince fikrim biraz değişti. Çünki sistemi biraz daha iyi olanlara sorduğumda kendilerinde böyle bir sorun olmadığını söylüyorlar. Diğer yandan yayıncıları izliyorum,öyle fps dropu,kasmaydı vs hiç bir şey yok. Hile kullanan, sistemi i7, gtx 1660ti olan arkadaşa soruyorum onlarda da sorun yokmuş. Sistemi izliyorym hani hiçbir zaman %100 cpu veya gpu kullanıma ulaşmıyor bu droplar sırasında. Sıcaklıklarda normal. Valla işin içinden çıkamadım,böyle bir anket açtım. Millet üşenmezde sistemini yazıp,sorun yaşayıp yaşamdığını belirtirde bir genelleme yaparız diye...

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
intel i5 440 3.2 GHz
8 GB DDr3 ram
asus amd radeon r7 240 series 2 gb 128 bit ddr 3
ortalama 45-55

not benim ekran kartı çimlik ağaçlık alanları gördümü çıldırdığı için bu dediğim fps çöl haritasında geçerli
sanchok da en düşük ayarlarda 30 fps

Üye
7 HİZMET YILI
Msı afterburner ile sürekli sistemi takio ediyorum, öyle işlemci %100 kullanma veya ekrankartını yinr %100 kullanma durumu olmuyor. Ramı ile 4600den yukarsunı kullanmıyor. Ama hdd kullanımımı izlemedim. Lakin dediğim gibi sdd raid 0 var. Bunu ne oyunlar kastıramıdı,bu oyunum yapmasına imkan vermiyorum.
Post automatically merged:

Geçen gün bende bunla oynarken sism bana 1 günlük ban attı. Ama diyırum degodan mı yaptı bundan mı yaptı bilmiyorum. Bu programı biliyorum,hatta forumda konysunu açan bendim. Ama anlamadım neden öyle yaptığını.
ben dego açıyorum program açılıyor ama adam araba item hiç bişey görünmüyor

Üye
7 HİZMET YILI
emulatör oynuyorum hileyi acınca ekrar kararıyor hıc bır sey gorunmuyor nedenı nedır acaba

Üye
6 HİZMET YILI
Başlarda bende öyle düşünüyordum ama sonra olayı biraz daha irdeleyince fikrim biraz değişti. Çünki sistemi biraz daha iyi olanlara sorduğumda kendilerinde böyle bir sorun olmadığını söylüyorlar. Diğer yandan yayıncıları izliyorum,öyle fps dropu,kasmaydı vs hiç bir şey yok. Hile kullanan, sistemi i7, gtx 1660ti olan arkadaşa soruyorum onlarda da sorun yokmuş. Sistemi izliyorym hani hiçbir zaman %100 cpu veya gpu kullanıma ulaşmıyor bu droplar sırasında. Sıcaklıklarda normal. Valla işin içinden çıkamadım,böyle bir anket açtım. Millet üşenmezde sistemini yazıp,sorun yaşayıp yaşamdığını belirtirde bir genelleme yaparız diye...
Bilgisayardan bilgisayara değişme gibi bir durumda var tabii araştırdığın iyi olmuş fikrim genişledi. Şöyle ki her bilgisayar da aynı parçalar yoktur ve parçalar iletişim halindedir. Nasıl ki Bellek İşlemciyi yazıyor Ekran kartı monitöre yazıyorsa bu da öyledir. Bilgisayarında kullandığın parçalar arkadaş gibidir. Birbirleri ile güzel iletişim kuramazlar ise bu sorunlar ile karşılaşabilirsin. Birinin sana söylediği işi başkasına bir başka şekilde söylersen , o iş düzenli olmaz. Demek istediğimi anlamışsındır umarım. İyi forumlar dilerim.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kanka emülatör gerçekten de çok etkiliyor şuana kadar bir çok emülatörü denedim tencent , ldplayer , bluestacks vb... ama smartgagayı kesinlikle öneririm 2k da oynuyorum bilgisayarımın özellikleri birebir seninkiyle aynı sayılır memnunum.

Üye
6 HİZMET YILI
Asus P5KPL-AM SE anakart
KİNGSTON DDR2 4 GB ram
XEON e5430 4 cpu işlemci
1 gb 128 BİT Rodeon 4650 ekran kartı = KASMA SIFIR.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kanka emülatör gerçekten de çok etkiliyor şuana kadar bir çok emülatörü denedim tencent , ldplayer , bluestacks vb... ama smartgagayı kesinlikle öneririm 2k da oynuyorum bilgisayarımın özellikleri birebir seninkiyle aynı sayılır memnunum.
Aynen,Smartgaga bu konuda Gameloopdan daha iyi ama nedense son iki girişimde 1 günlük ban atıyor. Belki degodan kaynaklıdır bilemiyorum ama pazartesi akşamı oynarken 1 günlük ban attı, dün akşam baktım açılmış. Tekrar oynarken 1 saate kalmadan ilk raunda tekrar 1 günlük ban attı. Bana kalırsa smartgagada dego enseleniyor, lakin tam kendini belli etmediği için 1 günlük ban yiyor. Ee bu saatten sornada hilesiz oynanmaz ki bu meret.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...