Msı afterburner ile sürekli sistemi takio ediyorum, öyle işlemci %100 kullanma veya ekrankartını yinr %100 kullanma durumu olmuyor. Ramı ile 4600den yukarsunı kullanmıyor. Ama hdd kullanımımı izlemedim. Lakin dediğim gibi sdd raid 0 var. Bunu ne oyunlar kastıramıdı,bu oyunum yapmasına imkan vermiyorum.100% disk kullanımı ise drop sorunu yaşayabilir.
Güç seçenekleri "güç tasarrufu" modu ise kasma devam eder.
Aşırı ısınma ise kasma veya drop sorunu yaşayabilir.
Geçen gün bende bunla oynarken sism bana 1 günlük ban attı. Ama diyırum degodan mı yaptı bundan mı yaptı bilmiyorum. Bu programı biliyorum,hatta forumda konysunu açan bendim. Ama anlamadım neden öyle yaptığını.Smartgaga indir 2k oyna gram kasma yok mükemmel
Başlarda bende öyle düşünüyordum ama sonra olayı biraz daha irdeleyince fikrim biraz değişti. Çünki sistemi biraz daha iyi olanlara sorduğumda kendilerinde böyle bir sorun olmadığını söylüyorlar. Diğer yandan yayıncıları izliyorum,öyle fps dropu,kasmaydı vs hiç bir şey yok. Hile kullanan, sistemi i7, gtx 1660ti olan arkadaşa soruyorum onlarda da sorun yokmuş. Sistemi izliyorym hani hiçbir zaman %100 cpu veya gpu kullanıma ulaşmıyor bu droplar sırasında. Sıcaklıklarda normal. Valla işin içinden çıkamadım,böyle bir anket açtım. Millet üşenmezde sistemini yazıp,sorun yaşayıp yaşamdığını belirtirde bir genelleme yaparız diye...PUBG , Fortnite gibi oyunların optimizasyon sorunları çok fazla. Oyun içerisinde haritada bulunan evler ve objeler haritanın içerisinde giriyor. Yani demek istediğim birbirlerinin içine giriyorlar. Yapımcılar bunlara dikkat etmediği için bilgisayar bunları yazmakta güçlük çekiyor. Bazen hangisini yazacağına karar veremiyor. Bunları düzeltmedikleri sürece fabrika ekran kartlarını da taksanız bir işe yaramayacaktır. Özellikle emulatörlerde.
ben dego açıyorum program açılıyor ama adam araba item hiç bişey görünmüyorMsı afterburner ile sürekli sistemi takio ediyorum, öyle işlemci %100 kullanma veya ekrankartını yinr %100 kullanma durumu olmuyor. Ramı ile 4600den yukarsunı kullanmıyor. Ama hdd kullanımımı izlemedim. Lakin dediğim gibi sdd raid 0 var. Bunu ne oyunlar kastıramıdı,bu oyunum yapmasına imkan vermiyorum.
Post automatically merged:
Geçen gün bende bunla oynarken sism bana 1 günlük ban attı. Ama diyırum degodan mı yaptı bundan mı yaptı bilmiyorum. Bu programı biliyorum,hatta forumda konysunu açan bendim. Ama anlamadım neden öyle yaptığını.
Bilgisayardan bilgisayara değişme gibi bir durumda var tabii araştırdığın iyi olmuş fikrim genişledi. Şöyle ki her bilgisayar da aynı parçalar yoktur ve parçalar iletişim halindedir. Nasıl ki Bellek İşlemciyi yazıyor Ekran kartı monitöre yazıyorsa bu da öyledir. Bilgisayarında kullandığın parçalar arkadaş gibidir. Birbirleri ile güzel iletişim kuramazlar ise bu sorunlar ile karşılaşabilirsin. Birinin sana söylediği işi başkasına bir başka şekilde söylersen , o iş düzenli olmaz. Demek istediğimi anlamışsındır umarım. İyi forumlar dilerim.Başlarda bende öyle düşünüyordum ama sonra olayı biraz daha irdeleyince fikrim biraz değişti. Çünki sistemi biraz daha iyi olanlara sorduğumda kendilerinde böyle bir sorun olmadığını söylüyorlar. Diğer yandan yayıncıları izliyorum,öyle fps dropu,kasmaydı vs hiç bir şey yok. Hile kullanan, sistemi i7, gtx 1660ti olan arkadaşa soruyorum onlarda da sorun yokmuş. Sistemi izliyorym hani hiçbir zaman %100 cpu veya gpu kullanıma ulaşmıyor bu droplar sırasında. Sıcaklıklarda normal. Valla işin içinden çıkamadım,böyle bir anket açtım. Millet üşenmezde sistemini yazıp,sorun yaşayıp yaşamdığını belirtirde bir genelleme yaparız diye...
Aynen,Smartgaga bu konuda Gameloopdan daha iyi ama nedense son iki girişimde 1 günlük ban atıyor. Belki degodan kaynaklıdır bilemiyorum ama pazartesi akşamı oynarken 1 günlük ban attı, dün akşam baktım açılmış. Tekrar oynarken 1 saate kalmadan ilk raunda tekrar 1 günlük ban attı. Bana kalırsa smartgagada dego enseleniyor, lakin tam kendini belli etmediği için 1 günlük ban yiyor. Ee bu saatten sornada hilesiz oynanmaz ki bu meret.Kanka emülatör gerçekten de çok etkiliyor şuana kadar bir çok emülatörü denedim tencent , ldplayer , bluestacks vb... ama smartgagayı kesinlikle öneririm 2k da oynuyorum bilgisayarımın özellikleri birebir seninkiyle aynı sayılır memnunum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?