Sitcom Dizi Sevenler için Dizi önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Dostlar Sitcom Sevenler için Bilindik/bilinmedik Sitcom Dizlerini Derlerdim Umarım Hoşunuza gider.
Öncelikle Sitcom nedir?

Sitkom, yani "durum komedisi" olarak anılan kısaca sitcom veya sitkom olarak Türkçede kullanılan, radyo çıkışlı ve günümüzde televizyonda yaygınca görülen program türüdür. Sitkomlar genellikle bilindik alanlarda örneğin, ev ve işyeri gibi alanlarda geçer. Sitkomlar bazen animasyon hâlinde olabilir.
Gelelim Önerilere...
1-
How I Met Your Mother
ywmDmw0D1m2reDwN-636848715791423056.jpg

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
: 9
: 208
Televizyon tarihinin belki de en ilginç yapımlarından biri olan How I Met Your Mother, dünya genelinde en sevilen sitcom dizilerinden biri durumunda. Ted ve Marshall'ın nasıl tanıştıklarıyla başlayan dizi, efsane karakterlerle sitcom denince akla ilk gelen diziler arasında yer alma özelliğini sürdürüyor.

2-
The Big Bang Theory
r-the-big-bang-theory.jpg

: 12
: 279
Sitcom denince akla ilk gelen yapımlardan biri olan The Big Bang Theory'nin olmadığı bir liste elbette düşünülemezdi. Oldukça zeki 2 ev arkadaşının karşı dairelerine taşınan Penny ile yaşadıklarına odaklanan yapım, 12 sezon sürmüştü.

3-
Friends
-
143715_480x270.jpg

Yılların eskitemediği ve uzun bir süre daha eskitemeyeceği efsane yapım Friends, Yolları bir şekilde kesişen 6 arkadaşın yaşadıklarına odaklanan bu diziyi izlemediyseniz kesinlikle çok şanslısınız çünkü sizi bekleyen 10 harika sezon bulunuyor.
: 10
: 236

4-
2 Broke Girls
2brok-girls-season6_220x286.jpg

Max ve Caroline isminde, hayat görüşleri çok farklı iki garsonun eğlenceli hayatını ekranlara taşıyan dizi, tam 6 sezon devam etmişti. Karakterler arasında geçen diyalogların sosyal medyada mizah malzemesi olarak kullanıldığı yapımın dünya genelinde birçok seveni bulunuyor.
: 6
: 136

5-
Chuck
000095-01-01-chuck.jpg
Chuck-AboutImage-1920x1080-KO.jpg

Hükûmetin tüm sırlarının beynine inmesiyle kendini oldukça garip bir maceranın içinde bulan Chuck'ın yaşadıklarını anlatan dizi, komik olduğu kadar duygusal sahneleri de içeriyor. The O.C.'nin yaratıcılarının imzasını taşıyan bu yapım 5 sezon boyunca devam etmiş ve sevenlerine sahte ajan Chuck'ı daha yakından tanıma fırsatı vermişti.
: 5

BONUS : Brooklyn Nine-Nine (Az daha unutuyordum.)
Brooklyn Nine-Nine Konusu ve ayrıntılı karakter analizlerinin yapıldığı yazımız ile beraberiz. Brooklyn Nine-Nine, Fox’un yayınladığı bir durum komedisi (sitcom).Dizideki olaylar Brooklyn semtindeki New York Polis departmanında, hayali 99.bölgede geçiyor. Bu departmandaki polislerin iş ve özel hayatları esprili bir dille anlatılıyor.
: 7

brooklyn-nine-nine.jpg

Listenin sonuna geldik eğer önerileriniz varsa lütfen paylaşmaktan çekinmeyin ve eğer listesini yapmamı istediğiniz konular varsa lütfen benimle paylaşın
BENİM KESİNLİKLE İZLEYİN DEDİKLERİM: How I Met Your Mother ve Brooklyn Nine-Nine

Moderatörün son düzenlenenleri:
ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
big bang...bence oldukça güzel, izledim

consigliere
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
nine nine çok iyi dizi özellikle 20 dk olması çok güzel insanı sıkmıyor

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
how i met your mother 7.sezondayım hiç sıkılmadan izlemeye devam ediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Başlamayı düşünüyorum

Üye
8 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Teşekkürler, "Community" de güzel bir sitcom dizisidir, tavsiye ederim.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
friends öneriyorum
Post automatically merged:

that 70's show öneririm

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaslar Peki Nasıl Süper Uye Olabılırız Yetkililer Biraz Destek Olsa Iyı olur :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Himym ı bilip izliyordum, ötekileride deneyeyim. Teşekkürler bilgi için.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
başarılı bi konu önerilerin için cok teşşekürler "ommunity" başarılı bi sitcom izledm bende tavsiyedir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...