Site Adminlerden Mesaj Bekliyorum c# Ücretli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yarın üniversite finalim var ve 35dk sürem var yeni programlamaya başladık ilk senem ilk sınavım 15 :D 2. sınavda yüksek not almam lazım adminler fiyat tekliflerinizi bekliyorum

``Hiç Gerek Yok Fezaya Uçmaya ``
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Gece gece güldüm inşallah yüksek alırsın reis :)))))

Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
O kadar saçma bir konu ki bi adminlerden mesaj bekliyorsun yazmışsın zaten MemoryHackersın , Adsense'den kazandığı para senin verceğin paranın 25 katı falan olabilir galiba :D
+ Olarak ülkede çok fazla gereksiz ve bilgisiz mühendis yetişmeye başladı bu sektörde torpil yok onuda söyleyim , ilerde bir şirkette işe başlayınca yardıma gelenler sınavına yardımcı olanlar olmucak bol şans genede mutlaka 1 tane parasına seni geçiren olur.
Bravo güzel noktalara değinmişsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Başkasına yaptırma ile olmaz ki birşey öğrenemezsin hele ki yazılım işi, şimdi yaptırdın ileri de sen ne yapacaksın. Bu bölümü sevmeyenler de bu bölüme gelmemeli fikrimce.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
O kadar saçma bir konu ki bi adminlerden mesaj bekliyorsun yazmışsın zaten MemoryHackersın , Adsense'den kazandığı para senin verceğin paranın 25 katı falan olabilir galiba :D
+ Olarak ülkede çok fazla gereksiz ve bilgisiz mühendis yetişmeye başladı bu sektörde torpil yok onuda söyleyim , ilerde bir şirkette işe başlayınca yardıma gelenler sınavına yardımcı olanlar olmucak bol şans genede mutlaka 1 tane parasına seni geçiren olur.
bölüme puanım yetmediğinden yazılım kazanamadım ve php + web tabanlı yazılım bilgim orta düzey php css html js ve wordpress yazılım biliyorum fakat 2 yıllığa gittiğimden mecbur c# öğrenmem lazım diğer diller le zor oluyor bilmeden yargılama bir şekilde geçmem gerekiyor vereceğim para miktarınu bilemezsin hazır olarak site scripri satarak gelir elde ediyorum
Dgs için 2 yıl bunu atlatıp yazılıma tamamlamam gerekli torpil vs umrumda değil kişisel web yazılımınla gelir elde ediyorum zaten
Anlattığın durum kopya çekmekle aynı hayatında kopya çekmeyen öğrenci nadirdir veya yoktur sen de illakş yapmışsındır madem öğrenmicen niye kopya çektin? Konuyu soru sormadan yargılamak kolay okuyor
Duyara gerek yok hayırlı geceler

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Parayla yaptırıcaksan patron farkından kalmaz + programlamada ne kadar fazla kendin öğrenirsen o kadar iyi olacaksın. Zamanını çok boş geçirmişsin yapıcak bişi yok hakettiğin notu alman lazım + sorularıda göndermeden birşey bilemeyiz hangi konularadn vede ne çıkacak belli değil

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Parayla yaptırıcaksan patron farkından kalmaz + programlamada ne kadar fazla kendin öğrenirsen o kadar iyi olacaksın. Zamanını çok boş geçirmişsin yapıcak bişi yok hakettiğin notu alman lazım + sorularıda göndermeden birşey bilemeyiz hangi konularadn vede ne çıkacak belli değil
site adminlerinden tanıdığım var ve oldukça bilgililer ondan açtım konuyu kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...