eywallahta böyle giderse zorGece gece güldüm inşallah yüksek alırsın reis))))
Bravo güzel noktalara değinmişsinO kadar saçma bir konu ki bi adminlerden mesaj bekliyorsun yazmışsın zaten MemoryHackersın , Adsense'den kazandığı para senin verceğin paranın 25 katı falan olabilir galiba
+ Olarak ülkede çok fazla gereksiz ve bilgisiz mühendis yetişmeye başladı bu sektörde torpil yok onuda söyleyim , ilerde bir şirkette işe başlayınca yardıma gelenler sınavına yardımcı olanlar olmucak bol şans genede mutlaka 1 tane parasına seni geçiren olur.
bölüme puanım yetmediğinden yazılım kazanamadım ve php + web tabanlı yazılım bilgim orta düzey php css html js ve wordpress yazılım biliyorum fakat 2 yıllığa gittiğimden mecbur c# öğrenmem lazım diğer diller le zor oluyor bilmeden yargılama bir şekilde geçmem gerekiyor vereceğim para miktarınu bilemezsin hazır olarak site scripri satarak gelir elde ediyorumO kadar saçma bir konu ki bi adminlerden mesaj bekliyorsun yazmışsın zaten MemoryHackersın , Adsense'den kazandığı para senin verceğin paranın 25 katı falan olabilir galiba
+ Olarak ülkede çok fazla gereksiz ve bilgisiz mühendis yetişmeye başladı bu sektörde torpil yok onuda söyleyim , ilerde bir şirkette işe başlayınca yardıma gelenler sınavına yardımcı olanlar olmucak bol şans genede mutlaka 1 tane parasına seni geçiren olur.
site adminlerinden tanıdığım var ve oldukça bilgililer ondan açtım konuyu kardeşimParayla yaptırıcaksan patron farkından kalmaz + programlamada ne kadar fazla kendin öğrenirsen o kadar iyi olacaksın. Zamanını çok boş geçirmişsin yapıcak bişi yok hakettiğin notu alman lazım + sorularıda göndermeden birşey bilemeyiz hangi konularadn vede ne çıkacak belli değil