Site Hakkında birkaç soru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
1.SORUM

Üç de iki uyarım oldu bir daha yersem banlanıcağım peki bu ban geçicimi yoksa sınırsızmı?

2.SORUM

Bazenleri siteye girmiyorum (1-2 ay) bundan dolayı Üye yetkisi düşmesi gibi birşey olurmu?

3.SORUM

Bazı kişilerin uyarısı sekiz de beş fln onlarınki neden sekiz de bizimki üç?

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
1540033684601.png

1-uyarılar bi süre sonra gidiyo şuan senin yok uyarı puanın 0 eğer 10 olursa 2 gün ban yiyosun

2-Yetki düşmesi diye bişey yok :residentsleeper:

3-:residentsleeper:çok boş sorular sormuşun kaç tane uyarı yersen o kadar gözükür

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
Şuanda aktif bir uyarı puanınız yok verilen uyarıların süreleri dolmuş. Uyarı puanı 10 olduğu zaman 2 gün ban yersiniz. Üye ranklarında rank düşümü söz konusu değildir. 8/5 olayı ise kaç tane uyarı aldığını ve kaç tanesinin aktif puanlı olduğunu gösterir.

Örn. 8 uyarı puanı var 5 adet farklı uyarı almış.

Uzman Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 12429

1-uyarılar bi süre sonra gidiyo şuan senin yok uyarı puanın 0 eğer 10 olursa 2 gün ban yiyosun

2-Yetki düşmesi diye bişey yok :residentsleeper:

3-:residentsleeper:çok boş sorular sormuşun kaç tane uyarı yersen o kadar gözükür

Biliyorum çok boş ama merak ettim :/

Şuanda aktif bir uyarı puanınız yok verilen uyarıların süreleri dolmuş. Uyarı puanı 10 olduğu zaman 2 gün ban yersiniz. Üye ranklarında rank düşümü söz konusu değildir. 8/5 olayı ise kaç tane uyarı aldığını ve kaç tanesinin aktif puanlı olduğunu gösterir.

Örn. 8 uyarı puanı var 5 adet farklı uyarı almış.
Yanlış anlamışım kb ya çok bos sormusum cidden neyse sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...