Site hilesindeki üye grubu sınırı ve garip kısıtlamalar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Bir çok forum sitesinde bulunmuş ve editörlük yapmış biri olarak sormak istiyorum sitede demokrasi var mı bilmiyorum direk ban da yiyebilirim.
Hocam bir script denemek için üye oluruz anlarım neden saçma sapan yok 50 mesaj yaz yok bunu yap yok onu yap devlet vatandaşına bu kadar sert davranmıyor afedersiniz siz kimsiniz ?
Bunların elbette mantıklıca bir açıklaması olucaktır elbet ama çözemedim seri seri mesaj yazayım diyorum bu seferde 30 saniye beklemem gerektiğini söylüyor. Sanırım bir tekel olmuşsunuz ve forumu canlı tutmak için bundan faydalanmaya çalışıyorsunuz. Zaten memnun kalırsak sistemde aktif oluruz 50 mesajı yazıp hack programına eriştikten sonra sitenizden söverek uzaklaşmaktansa burda forumlarda insanlara yardım etmek isterim açıkçası.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
"Seri seri mesaj yazayım diyorum" işte bunun önüne geçmek için var bu sistem. Spam yapıp çöplüğe dönmesine müsade mi etsinler ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka Bekleme süresi olayını bende ilk garipsedim sonra üstüne düşüp biraz düşününce anlıyorsun ufacık cocuklar gelip spam atıp çöplüğe döndürecek ve ondan sonra moderatörler uğraşacak böylesi daha iyi gibi

Üye
3 HİZMET YILI
"Seri seri mesaj yazayım diyorum" işte bunun önüne geçmek için var bu sistem. Spam yapıp çöplüğe dönmesine müsade mi etsinler ?
hiçbir alakası yok onu demek istemedim seri cevap verilecek sorulara cevap vermek istediğimde dahi uyarı yiyorum yıllarca torrent-oyun da editördüm bunun önüne bu şekilde geçilmez tamamen bir kast sistemi var. Madem bunun önüne bu şekilde geçmek istiyorsunuz 50 mesaj sınırını kaldıracaksınız. Kafasına koymuş bir velet de 50 mesaj yazdıktan sonra spwanlamaya başlar zaten. Hem bu şekilde forumlardaki mesajların kalitesini de düşürmüş olmuyor musunuz hafif bir göz attım 100 sayfayı geçmiş onlarca konu başlığında çok gereksiz mesajlar birikiyor ihtiyacı olan bilgiyi samanlıkta iğne arar gibi aramak zorunda kalıyorsunuz.Ekstra olarak ben ortaokula giderken bir çok foruma üyeydim çoğu çöplük oldu ya da kapandı o yaştan bu yaşa hiçbir forumda ne uyarı aldım ne de ceza. Bu biraz da bireyin kendini nasıl eğittiği ile ilgi bir durum. 60 yaşında biri de spawn yapabilir 50 mesaj atmak için günlerce bekleyip sabır testi yapmak herkesi kendi gibi görmek gibi geldi bana . 10 anlarım 20 anlarım belki de 50 ne yahu

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
hiçbir alakası yok onu demek istemedim seri cevap verilecek sorulara cevap vermek istediğimde dahi uyarı yiyorum yıllarca torrent-oyun da editördüm bunun önüne bu şekilde geçilmez tamamen bir kast sistemi var. Madem bunun önüne bu şekilde geçmek istiyorsunuz 50 mesaj sınırını kaldıracaksınız. Kafasına koymuş bir velet de 50 mesaj yazdıktan sonra spwanlamaya başlar zaten. Hem bu şekilde forumlardaki mesajların kalitesini de düşürmüş olmuyor musunuz hafif bir göz attım 100 sayfayı geçmiş onlarca konu başlığında çok gereksiz mesajlar birikiyor ihtiyacı olan bilgiyi samanlıkta iğne arar gibi aramak zorunda kalıyorsunuz.Ekstra olarak ben ortaokula giderken bir çok foruma üyeydim çoğu çöplük oldu ya da kapandı o yaştan bu yaşa hiçbir forumda ne uyarı aldım ne de ceza. Bu biraz da bireyin kendini nasıl eğittiği ile ilgi bir durum. 60 yaşında biri de spawn yapabilir 50 mesaj atmak için günlerce bekleyip sabır testi yapmak herkesi kendi gibi görmek gibi geldi bana . 10 anlarım 20 anlarım belki de 50 ne yahu
Hilelerdeki rank sistemi ud kalma süresini arttırıyor. Mesela valorant hilesi ultra üye ranki var. Adamlar uğraşmış hile sunmuş. Sence herkes kolayca erişse bu valorant hilesine ve bu hile 2 3 gün içinde fix yerse ne anlamı kalacak ? Ücretsiz bir forum burası ve hilelere bu foruma emek vermeden erişemezsiniz. Sizi buraya, gelip 50 bilmem 100 mesaj atın kullanın diye zorlayan yok.

my faith is as much as god believes in m
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
şoyle örnek vereyim valo hilesini kullanıyorum ultra üyeler için olan daha hiç tehdit yaratmadı ama onaylı üye iken kullandıgım hile sitede paylasıldıktan 2 gün sonra dt oluyor yada pubgm hilesi herkesi açık bir hileydi 2 gün sonra herkese ban atmaya basladı hilenin uzun ömrü için bunlar şart bence burda bir emek dönüyor yöneticilerin bizzat yaptıgı hileler var 2 günde dt olmalarını hiç kmse istemiyor ayrıca msj atmadaki süre de cok isabetli süreli olmasına ragmen o kadar spam ve boş yorum görüyorumkli report etmekten ben sıkıldım bide süre olmadığını düşün modlar sabah geçsin pc nin başına geceye kadar bunla uğraşsın eyvahh :)
+ olarak hilelerin çoğu güvenli ud yazdıgında deniyorum ban atmıyor ban riski geldiginde direk dt yapıyorlar yada güncellemeye alıyorlar lol veya valo oynadıgım için biliyorum günlk hemen update getiriyorlar bunların hepsini ücretsiz şekilde elde ediyoruz eğrki bu sana zor veya saçma geliyrsa piyasada her oyuna ait ücretli hileler var girip birini direk alabilirsin ;-)

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI
:uwot: Asıl sen kimsin bro sorguluyorsan adam gibi kelimeler seç. Mesaj sisteminin forumu canlı tutmayla alakası yok. Hilelerin ömürlerinin biraz daha uzun olması nedeniyle mesaj sınırı var yazıp yazmamak senin elinde zorla mesaj yazmak zorunda değilsin.

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
:uwot: Asıl sen kimsin bro sorguluyorsan adam gibi kelimeler seç. Mesaj sisteminin forumu canlı tutmayla alakası yok. Hilelerin ömürlerinin biraz daha uzun olması nedeniyle mesaj sınırı var yazıp yazmamak senin elinde zorla mesaj yazmak zorunda değilsin.
Uyarı yemiştim birinin bu sekil elestirisine hakettigi tepkiyi verdigim icin. Bu kez tuttum kendimi

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
saçma falan değil hocam asıl senin böyle bir şey yazman saçma bunu yapılmasının sebebi var senin gibi herkes gelse elini kolunu sallayarak hileyi yapsa hile fark edilir fixlenir kaliteli hilelerin kullananı az olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam aslında aşırı mantıklı sistem ve nedenini soracak olursan da her önüne gelen yazıp bilgi kirliliği yaratmasın diye böyle sistem kurmuşlar mantıklı olarak.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Hocam gayet yerinde bir sistem yani bu problem nerede ben anlayamadım

Üye
3 HİZMET YILI

Sistemin mantığını anlamaya çalıştım üslubunu bil şu yaştan sonra terbiyeci olamam bireysel bir şey demedim kimseye diyelim ki benim dediğim gibi siz neden böyle diğer forumlardan farklısınız dedim. Bir de kurucu üye gözüküyor imam osurursa cemaat neler yapmaz

Sistemin mantığını anlamaya çalıştım üslubunu bil şu yaştan sonra terbiyeci olamam bireysel bir şey demedim kimseye diyelim ki benim dediğim gibi siz neden böyle diğer forumlardan farklısınız dedim. Bir de kurucu üye gözüküyor imam osurursa cemaat neler yapmaz

Gelelim diğer bir konuya dedikleriniz aşırı mantıksız kalıyor her bir yerde. Üyeliği uzun süre olan adamın verdiği çıkarlara dayalı emek ile bu kısıtlamalar yüzünden foruma daha fazla emek verecek insanları kaçırıyorsunuz. Hilenin herkese ulaşmasını istemiyorsanız paralı yapın neyse bedeli ödeyelim. Bu yeri yeni keşfetmeyi ben seçmedim 5 yıl önce üye olanlardan eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Emek vermek demişsiniz hocam bu emek vermek değil zaten normalde bu kafa dağıtmak için yapılır. Forumlarda insanlara yardım etmeyi sorunları paylaşmayı veyahut yardım görmeyi insanlar kendi istediği için yapar. Bunun bir ödül sistemine bağlanması hoşuma gitmedi bu benim görüşüm. Yüzeysel düşünürsek evet hileye herkes ulaşmasın ki geç farkedilsin diyorsunuz ama ben asla bir kurucu üyenin kendine oranla yardım ettiği emek verdiği tutar ile üç beş aydır burda çırpınan bir üyenin verdiği emeğin tutarını süre ile ölçebileceğimize inanmıyorum. Düpedüz kast sistemidir bu! Yukardakilere daima yeni olanaklar açılabilir yeni başlayan asla üste yetişemez. Atıyorum 4k mesajı olan 3 üye var diyelim yeni hile açılır ve denir ki 4k mesajı olanlara sadece; bundan 1 yıl sonra 5k dersin hala o 3 üye erişebilir. Forum içi hesap alışverişini nasıl kontrol altında tutuyorsunuz bilmiyorum. Tam bir distopik hava uyandırdı yazılan çizilen her kural Amerikadaki anayasadan daha kalabalık yargı sisteminiz var zaten. Neyse bunlar benim fikirlerim saygı duymak zorunda değilsiniz anama da sövebilirsiniz. Sadece erişimin çok kolay olup hem de daha samimi olan dönemleri özledim sanırım. Yaptığınız şeyleri sadece sizin gibi dar aralıkta incelersek dedikleriniz aşırı doğru açıyı değiştirirsek benim dediğim ve daha uzatmamak için demediğim binlerce saçmalık var. En önemlisi de ücretsiz veriyoruz diye bunları yapmaya mecbur bırakmanız yani tekelinze almanız. Bu açık bir sömürüdür piyasadaki tek bir paralı script ücretsiz olup sizin sisteminizi kullansın nasıl gevşiyorsunuz görmeyi çok isterdim. Neyse sustum tamam tamam

Kurucu
Ödüller
23
10 HİZMET YILI

Gelelim diğer bir konuya dedikleriniz aşırı mantıksız kalıyor her bir yerde. Üyeliği uzun süre olan adamın verdiği çıkarlara dayalı emek ile bu kısıtlamalar yüzünden foruma daha fazla emek verecek insanları kaçırıyorsunuz. Hilenin herkese ulaşmasını istemiyorsanız paralı yapın neyse bedeli ödeyelim. Bu yeri yeni keşfetmeyi ben seçmedim 5 yıl önce üye olanlardan eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Emek vermek demişsiniz hocam bu emek vermek değil zaten normalde bu kafa dağıtmak için yapılır. Forumlarda insanlara yardım etmeyi sorunları paylaşmayı veyahut yardım görmeyi insanlar kendi istediği için yapar. Bunun bir ödül sistemine bağlanması hoşuma gitmedi bu benim görüşüm. Yüzeysel düşünürsek evet hileye herkes ulaşmasın ki geç farkedilsin diyorsunuz ama ben asla bir kurucu üyenin kendine oranla yardım ettiği emek verdiği tutar ile üç beş aydır burda çırpınan bir üyenin verdiği emeğin tutarını süre ile ölçebileceğimize inanmıyorum. Düpedüz kast sistemidir bu! Yukardakilere daima yeni olanaklar açılabilir yeni başlayan asla üste yetişemez. Atıyorum 4k mesajı olan 3 üye var diyelim yeni hile açılır ve denir ki 4k mesajı olanlara sadece; bundan 1 yıl sonra 5k dersin hala o 3 üye erişebilir. Forum içi hesap alışverişini nasıl kontrol altında tutuyorsunuz bilmiyorum. Tam bir distopik hava uyandırdı yazılan çizilen her kural Amerikadaki anayasadan daha kalabalık yargı sisteminiz var zaten. Neyse bunlar benim fikirlerim saygı duymak zorunda değilsiniz anama da sövebilirsiniz. Sadece erişimin çok kolay olup hem de daha samimi olan dönemleri özledim sanırım. Yaptığınız şeyleri sadece sizin gibi dar aralıkta incelersek dedikleriniz aşırı doğru açıyı değiştirirsek benim dediğim ve daha uzatmamak için demediğim binlerce saçmalık var. En önemlisi de ücretsiz veriyoruz diye bunları yapmaya mecbur bırakmanız yani tekelinze almanız. Bu açık bir sömürüdür piyasadaki tek bir paralı script ücretsiz olup sizin sisteminizi kullansın nasıl gevşiyorsunuz görmeyi çok isterdim. Neyse sustum tamam tamam

Sen mi terbiye edeceksin beni? Daha ne yazdığından haberin yok anlamaya çalışıyorum falan diyorsun. Konuşmalarına ve anlama şekline dikkat etsen iyi olur.

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Hileye ne kadar çok erişim olursa o oyun boka sarıyor dostum şahsen lol oynuyorum ben ama loldeki hile kullanmak içinde bir düzen gelmesi lazım önüne gelen herkes kullanıyor mesela

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Aslında kısıtlama iyi hocam hem spamın önüne geçiliyor hem de herkes o hileye hemen ulaşıp hile fixlenmiyor

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Hocam bu hilelerin daha fazla süre dayanması için yapılmış bir sistemdir ki zaten hile ücretsiz daha ne istiyorsunuz anlamış değilim . Hileye erişen kişi sayisi ne kadar fazla olursa o kadar ban yeme ihtimalide fazla olduğundan böyle uygun gorulmus

Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI

Dostum sen bence yaşı çok da büyük bir kardeşimiz değilsin, öyle isen de önce ne konuştuğunu bilip yazman gerek. Senin yaptığını 16 yaşındaki ergenler yapıyor kusura bakma da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...