Üye
hiçbir alakası yok onu demek istemedim seri cevap verilecek sorulara cevap vermek istediğimde dahi uyarı yiyorum yıllarca torrent-oyun da editördüm bunun önüne bu şekilde geçilmez tamamen bir kast sistemi var. Madem bunun önüne bu şekilde geçmek istiyorsunuz 50 mesaj sınırını kaldıracaksınız. Kafasına koymuş bir velet de 50 mesaj yazdıktan sonra spwanlamaya başlar zaten. Hem bu şekilde forumlardaki mesajların kalitesini de düşürmüş olmuyor musunuz hafif bir göz attım 100 sayfayı geçmiş onlarca konu başlığında çok gereksiz mesajlar birikiyor ihtiyacı olan bilgiyi samanlıkta iğne arar gibi aramak zorunda kalıyorsunuz.Ekstra olarak ben ortaokula giderken bir çok foruma üyeydim çoğu çöplük oldu ya da kapandı o yaştan bu yaşa hiçbir forumda ne uyarı aldım ne de ceza. Bu biraz da bireyin kendini nasıl eğittiği ile ilgi bir durum. 60 yaşında biri de spawn yapabilir 50 mesaj atmak için günlerce bekleyip sabır testi yapmak herkesi kendi gibi görmek gibi geldi bana . 10 anlarım 20 anlarım belki de 50 ne yahu"Seri seri mesaj yazayım diyorum" işte bunun önüne geçmek için var bu sistem. Spam yapıp çöplüğe dönmesine müsade mi etsinler ?
Hilelerdeki rank sistemi ud kalma süresini arttırıyor. Mesela valorant hilesi ultra üye ranki var. Adamlar uğraşmış hile sunmuş. Sence herkes kolayca erişse bu valorant hilesine ve bu hile 2 3 gün içinde fix yerse ne anlamı kalacak ? Ücretsiz bir forum burası ve hilelere bu foruma emek vermeden erişemezsiniz. Sizi buraya, gelip 50 bilmem 100 mesaj atın kullanın diye zorlayan yok.hiçbir alakası yok onu demek istemedim seri cevap verilecek sorulara cevap vermek istediğimde dahi uyarı yiyorum yıllarca torrent-oyun da editördüm bunun önüne bu şekilde geçilmez tamamen bir kast sistemi var. Madem bunun önüne bu şekilde geçmek istiyorsunuz 50 mesaj sınırını kaldıracaksınız. Kafasına koymuş bir velet de 50 mesaj yazdıktan sonra spwanlamaya başlar zaten. Hem bu şekilde forumlardaki mesajların kalitesini de düşürmüş olmuyor musunuz hafif bir göz attım 100 sayfayı geçmiş onlarca konu başlığında çok gereksiz mesajlar birikiyor ihtiyacı olan bilgiyi samanlıkta iğne arar gibi aramak zorunda kalıyorsunuz.Ekstra olarak ben ortaokula giderken bir çok foruma üyeydim çoğu çöplük oldu ya da kapandı o yaştan bu yaşa hiçbir forumda ne uyarı aldım ne de ceza. Bu biraz da bireyin kendini nasıl eğittiği ile ilgi bir durum. 60 yaşında biri de spawn yapabilir 50 mesaj atmak için günlerce bekleyip sabır testi yapmak herkesi kendi gibi görmek gibi geldi bana . 10 anlarım 20 anlarım belki de 50 ne yahu
Uyarı yemiştim birinin bu sekil elestirisine hakettigi tepkiyi verdigim icin. Bu kez tuttum kendimiAsıl sen kimsin bro sorguluyorsan adam gibi kelimeler seç. Mesaj sisteminin forumu canlı tutmayla alakası yok. Hilelerin ömürlerinin biraz daha uzun olması nedeniyle mesaj sınırı var yazıp yazmamak senin elinde zorla mesaj yazmak zorunda değilsin.
Asıl sen kimsin bro sorguluyorsan adam gibi kelimeler seç. Mesaj sisteminin forumu canlı tutmayla alakası yok. Hilelerin ömürlerinin biraz daha uzun olması nedeniyle mesaj sınırı var yazıp yazmamak senin elinde zorla mesaj yazmak zorunda değilsin.
Sistemin mantığını anlamaya çalıştım üslubunu bil şu yaştan sonra terbiyeci olamam bireysel bir şey demedim kimseye diyelim ki benim dediğim gibi siz neden böyle diğer forumlardan farklısınız dedim. Bir de kurucu üye gözüküyor imam osurursa cemaat neler yapmaz
Sistemin mantığını anlamaya çalıştım üslubunu bil şu yaştan sonra terbiyeci olamam bireysel bir şey demedim kimseye diyelim ki benim dediğim gibi siz neden böyle diğer forumlardan farklısınız dedim. Bir de kurucu üye gözüküyor imam osurursa cemaat neler yapmaz
Gelelim diğer bir konuya dedikleriniz aşırı mantıksız kalıyor her bir yerde. Üyeliği uzun süre olan adamın verdiği çıkarlara dayalı emek ile bu kısıtlamalar yüzünden foruma daha fazla emek verecek insanları kaçırıyorsunuz. Hilenin herkese ulaşmasını istemiyorsanız paralı yapın neyse bedeli ödeyelim. Bu yeri yeni keşfetmeyi ben seçmedim 5 yıl önce üye olanlardan eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Emek vermek demişsiniz hocam bu emek vermek değil zaten normalde bu kafa dağıtmak için yapılır. Forumlarda insanlara yardım etmeyi sorunları paylaşmayı veyahut yardım görmeyi insanlar kendi istediği için yapar. Bunun bir ödül sistemine bağlanması hoşuma gitmedi bu benim görüşüm. Yüzeysel düşünürsek evet hileye herkes ulaşmasın ki geç farkedilsin diyorsunuz ama ben asla bir kurucu üyenin kendine oranla yardım ettiği emek verdiği tutar ile üç beş aydır burda çırpınan bir üyenin verdiği emeğin tutarını süre ile ölçebileceğimize inanmıyorum. Düpedüz kast sistemidir bu! Yukardakilere daima yeni olanaklar açılabilir yeni başlayan asla üste yetişemez. Atıyorum 4k mesajı olan 3 üye var diyelim yeni hile açılır ve denir ki 4k mesajı olanlara sadece; bundan 1 yıl sonra 5k dersin hala o 3 üye erişebilir. Forum içi hesap alışverişini nasıl kontrol altında tutuyorsunuz bilmiyorum. Tam bir distopik hava uyandırdı yazılan çizilen her kural Amerikadaki anayasadan daha kalabalık yargı sisteminiz var zaten. Neyse bunlar benim fikirlerim saygı duymak zorunda değilsiniz anama da sövebilirsiniz. Sadece erişimin çok kolay olup hem de daha samimi olan dönemleri özledim sanırım. Yaptığınız şeyleri sadece sizin gibi dar aralıkta incelersek dedikleriniz aşırı doğru açıyı değiştirirsek benim dediğim ve daha uzatmamak için demediğim binlerce saçmalık var. En önemlisi de ücretsiz veriyoruz diye bunları yapmaya mecbur bırakmanız yani tekelinze almanız. Bu açık bir sömürüdür piyasadaki tek bir paralı script ücretsiz olup sizin sisteminizi kullansın nasıl gevşiyorsunuz görmeyi çok isterdim. Neyse sustum tamam tamam
Dostum sen bence yaşı çok da büyük bir kardeşimiz değilsin, öyle isen de önce ne konuştuğunu bilip yazman gerek. Senin yaptığını 16 yaşındaki ergenler yapıyor kusura bakma da.Sistemin mantığını anlamaya çalıştım üslubunu bil şu yaştan sonra terbiyeci olamam bireysel bir şey demedim kimseye diyelim ki benim dediğim gibi siz neden böyle diğer forumlardan farklısınız dedim. Bir de kurucu üye gözüküyor imam osurursa cemaat neler yapmaz
Gelelim diğer bir konuya dedikleriniz aşırı mantıksız kalıyor her bir yerde. Üyeliği uzun süre olan adamın verdiği çıkarlara dayalı emek ile bu kısıtlamalar yüzünden foruma daha fazla emek verecek insanları kaçırıyorsunuz. Hilenin herkese ulaşmasını istemiyorsanız paralı yapın neyse bedeli ödeyelim. Bu yeri yeni keşfetmeyi ben seçmedim 5 yıl önce üye olanlardan eksiğim olduğunu düşünmüyorum. Emek vermek demişsiniz hocam bu emek vermek değil zaten normalde bu kafa dağıtmak için yapılır. Forumlarda insanlara yardım etmeyi sorunları paylaşmayı veyahut yardım görmeyi insanlar kendi istediği için yapar. Bunun bir ödül sistemine bağlanması hoşuma gitmedi bu benim görüşüm. Yüzeysel düşünürsek evet hileye herkes ulaşmasın ki geç farkedilsin diyorsunuz ama ben asla bir kurucu üyenin kendine oranla yardım ettiği emek verdiği tutar ile üç beş aydır burda çırpınan bir üyenin verdiği emeğin tutarını süre ile ölçebileceğimize inanmıyorum. Düpedüz kast sistemidir bu! Yukardakilere daima yeni olanaklar açılabilir yeni başlayan asla üste yetişemez. Atıyorum 4k mesajı olan 3 üye var diyelim yeni hile açılır ve denir ki 4k mesajı olanlara sadece; bundan 1 yıl sonra 5k dersin hala o 3 üye erişebilir. Forum içi hesap alışverişini nasıl kontrol altında tutuyorsunuz bilmiyorum. Tam bir distopik hava uyandırdı yazılan çizilen her kural Amerikadaki anayasadan daha kalabalık yargı sisteminiz var zaten. Neyse bunlar benim fikirlerim saygı duymak zorunda değilsiniz anama da sövebilirsiniz. Sadece erişimin çok kolay olup hem de daha samimi olan dönemleri özledim sanırım. Yaptığınız şeyleri sadece sizin gibi dar aralıkta incelersek dedikleriniz aşırı doğru açıyı değiştirirsek benim dediğim ve daha uzatmamak için demediğim binlerce saçmalık var. En önemlisi de ücretsiz veriyoruz diye bunları yapmaya mecbur bırakmanız yani tekelinze almanız. Bu açık bir sömürüdür piyasadaki tek bir paralı script ücretsiz olup sizin sisteminizi kullansın nasıl gevşiyorsunuz görmeyi çok isterdim. Neyse sustum tamam tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?