Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Dostum yanlız bu telefon için.Bilgisayardan demiyorumBence paylasmazsan iyi olur. Adminler banliya bilir. Sen en iyisi MemoryHackers in hilelerini kullan. Cok guzeller
Arkadaşlar şuan pubg mobile telefon ile ilgili bir hile buldum.Bu youtuda ....... kişinin videosu.Bunu ben forumda arkadaşlar kullansın amacıyla paylaşırsam,ceza verirlermi?Kural olarak öyle gözüküyordu fakat telefon hilesi paylaşılmıyor ve ben gibi bircok arkadaşımız bunu bekliyor.Bir problem yaşarmıyım paylaşsam?
Kardeş bana mesaj olarak yollasana bende arıyorum bulamadım henüzArkadaşlar şuan pubg mobile telefon ile ilgili bir hile buldum.Bu youtuda ....... kişinin videosu.Bunu ben forumda arkadaşlar kullansın amacıyla paylaşırsam,ceza verirlermi?Kural olarak öyle gözüküyordu fakat telefon hilesi paylaşılmıyor ve ben gibi bircok arkadaşımız bunu bekliyor.Bir problem yaşarmıyım paylaşsam?
evet kankan paylaşma hileyi anlık takip edim mesajları cevaplaman gerek bence yapamayacaksan yükleme öyle şeylertavsiyem paylaşma çünkü fixlendiğinde anlık bilgi aktaramazsan bir çok insan ban yiyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?