Site içerisinde youtubede buldugum bir hileyi paylaşırsam ceza alırmıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuan pubg mobile telefon ile ilgili bir hile buldum.Bu youtuda ....... kişinin videosu.Bunu ben forumda arkadaşlar kullansın amacıyla paylaşırsam,ceza verirlermi?Kural olarak öyle gözüküyordu fakat telefon hilesi paylaşılmıyor ve ben gibi bircok arkadaşımız bunu bekliyor.Bir problem yaşarmıyım paylaşsam?

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Bence paylasmazsan iyi olur. Adminler banliya bilir. Sen en iyisi MemoryHackers in hilelerini kullan. Cok guzeller

Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bence paylasmazsan iyi olur. Adminler banliya bilir. Sen en iyisi MemoryHackers in hilelerini kullan. Cok guzeller
Dostum yanlız bu telefon için.Bilgisayardan demiyorum :) O yüzden olmadıgından dolayı,arkadaşlara yardımcı olmak adına düşünüyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şuan pubg mobile telefon ile ilgili bir hile buldum.Bu youtuda ....... kişinin videosu.Bunu ben forumda arkadaşlar kullansın amacıyla paylaşırsam,ceza verirlermi?Kural olarak öyle gözüküyordu fakat telefon hilesi paylaşılmıyor ve ben gibi bircok arkadaşımız bunu bekliyor.Bir problem yaşarmıyım paylaşsam?
Post automatically merged:

Kardeş bana mesaj olarak yollasana bende arıyorum bulamadım henüz

Üye
6 HİZMET YILI
o kişinin youtube kanalını paylaşırsan bir sorun çıkmaz

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
virustotal ekleyerek hilenin temiz oldugunu gösterdiğin sürece sıkıntı cıkacagını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
tavsiyem paylaşma çünkü fixlendiğinde anlık bilgi aktaramazsan bir çok insan ban yiyebilir

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Paylaşanlar var bence bir sorun olmaz ama yine de bi sor istersen yetkili birisine

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...