Alınan Uyarılar Bir Müddet Sonra Kalkıyormu Yoksa Hep Profilimizdemi Kalıyor?kişinin profiline girip ne kadar uyarı almış bakabilirsın ban listesı yok ama
hep profilinde kalıyor kalkmıyor malesefAlınan Uyarılar Bir Müddet Sonra Kalkıyormu Yoksa Hep Profilimizdemi Kalıyor?
Son Birşey Sorucam Uyarıların Yanında Genelde Puan Yazıyor 3Felan Gibi Bu Puanlar Ne Oluyor?hep profilinde kalıyor kalkmıyor malesef
Onlar uyarı puanı tekrarlanırsa puan yükselir cezalar artar 5 ten sonrası süresiz ban.Son Birşey Sorucam Uyarıların Yanında Genelde Puan Yazıyor 3Felan Gibi Bu Puanlar Ne Oluyor?
Milletin Yediği Uyarıların Yanında Son Kullanma Tarihi İle Puan Var Benim Uyarılarımda Puanda Yok Son Kullanma Tarihide Yok Eeee İyimi Kötümü Bu Anlayamadım?Onlar uyarı puanı tekrarlanırsa puan yükselir cezalar artar 5 ten sonrası süresiz ban.
Verdikleri ceza değil uyarı tekrarlarsan puanın artar ceza da alırsınMilletin Yediği Uyarıların Yanında Son Kullanma Tarihi İle Puan Var Benim Uyarılarımda Puanda Yok Son Kullanma Tarihide Yok Eeee İyimi Kötümü Bu Anlayamadım?
Cevaplar İçin Sağol Dostum Aklıma Takılmış Şeylerin Cevabı Oldun.Tarihi bende gözüküyor. 29 mart 2020 yazıyor. Puanın ise 0
Son kullanma tarihi yazmıyor. Yanlış görmüşüm kusura bakma ceza almadığın için yazmıyor olabilir.Cevaplar İçin Sağol Dostum Aklıma Takılmış Şeylerin Cevabı Oldun.