20 Şub 2019 Yasaklandı #1 `thmust` T ALKYONEUS Banlı Üye Katılım 17 Şub 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 17 7 HİZMET YILI Html olan temayi worldprese geçirmrk için bilgili biri lazım yapabilecrk olanlar bana ulaşsın
20 Şub 2019 #2 NEVEE61 N Üye Katılım 9 Şub 2019 Mesajlar 3 Tepki puanı 0 Yaş 31 7 HİZMET YILI hocam bu ugraş gerektiren bir iş ama önce siteyi bir görmem lazım
20 Şub 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 `thmust` T ALKYONEUS Banlı Üye Katılım 17 Şub 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 17 7 HİZMET YILI NEVEE61' Alıntı: hocam bu ugraş gerektiren bir iş ama önce siteyi bir görmem lazım Genişletmek için tıklayın ... Discorda gel thmusta yani bana mesaj at
NEVEE61' Alıntı: hocam bu ugraş gerektiren bir iş ama önce siteyi bir görmem lazım Genişletmek için tıklayın ... Discorda gel thmusta yani bana mesaj at
20 Şub 2019 Yasaklandı #4 CaptainMarvel C Banlı Üye Katılım 13 Ara 2018 Mesajlar 652 Tepki puanı 234 Yaş 27 7 HİZMET YILI Hmm Bu Konu İle İlgili Bir Kaç Tanıdığım Var Söyleyeceğim İlgilenirlerse Yararına
20 Şub 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #5 `thmust` T ALKYONEUS Banlı Üye Katılım 17 Şub 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 17 7 HİZMET YILI madamwt' Alıntı: Wordpress bilgim yok ancak site hakkında yardımcı olabilirim her konuda Genişletmek için tıklayın ... Bize worldprese çevirecek eleman lazım ama yinede sağol CaptainMarvel' Alıntı: Hmm Bu Konu İle İlgili Bir Kaç Tanıdığım Var Söyleyeceğim İlgilenirlerse Yararına Genişletmek için tıklayın ... Bekliyorum
madamwt' Alıntı: Wordpress bilgim yok ancak site hakkında yardımcı olabilirim her konuda Genişletmek için tıklayın ... Bize worldprese çevirecek eleman lazım ama yinede sağol CaptainMarvel' Alıntı: Hmm Bu Konu İle İlgili Bir Kaç Tanıdığım Var Söyleyeceğim İlgilenirlerse Yararına Genişletmek için tıklayın ... Bekliyorum
20 Şub 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 `thmust` T ALKYONEUS Banlı Üye Katılım 17 Şub 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 17 7 HİZMET YILI emndnz25' Alıntı: Discordda Yardım İstedigini Görmüştüm Bilmedigim İçin Fikir Sunamadım İnş Birini Bulursun Genişletmek için tıklayın ... Sağolasın
emndnz25' Alıntı: Discordda Yardım İstedigini Görmüştüm Bilmedigim İçin Fikir Sunamadım İnş Birini Bulursun Genişletmek için tıklayın ... Sağolasın
20 Şub 2019 Yasaklandı #7 madamwt M Banlı Üye Katılım 25 Şub 2018 Mesajlar 683 Tepki puanı 139 8 HİZMET YILI html ve css bilgin olsaydı çabucak halletmiştin eğer html css kodlama bilgin varsa bi araştır derim word press tema kodlamayı
html ve css bilgin olsaydı çabucak halletmiştin eğer html css kodlama bilgin varsa bi araştır derim word press tema kodlamayı
21 Şub 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #8 `thmust` T ALKYONEUS Banlı Üye Katılım 17 Şub 2019 Mesajlar 59 Tepki puanı 17 7 HİZMET YILI madamwt' Alıntı: html ve css bilgin olsaydı çabucak halletmiştin eğer html css kodlama bilgin varsa bi araştır derim word press tema kodlamayı Genişletmek için tıklayın ... Gerek kalmadı ya sağol yinede : /
madamwt' Alıntı: html ve css bilgin olsaydı çabucak halletmiştin eğer html css kodlama bilgin varsa bi araştır derim word press tema kodlamayı Genişletmek için tıklayın ... Gerek kalmadı ya sağol yinede : /