Site Tasarımı Ve Yardım edecek Birisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
5 HİZMET YILI
Godaadyden alan adı hostıng aldım ucuz dahı olsa domainim var bir satış sitesi yapmayı düşünüyorum ama bilgimde tecrübemde az yanı yetersiz bana site kurma tasarım ödeme yöntemi ekleme gibi konulalrda yardımcı olacak kişiler var ise kendine güvenen 1 ay boyunca satışın %20 sine ulaşır gerçekten ihtiyacı olan ve yardım etmek ısteyen var ise buyursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
bir ay öğrenip yapabilmen için kısa bir süre hele ki e-ticaret için prosedürü vs derken onun yerine wordpress templateini bas geç hiç uğraşma yada süreyi arttır 1 ay da çok zor.

Üye
5 HİZMET YILI
Dostum bulunduğum gruba sorayım bi eğer ilgilenen olursa dönüş yaparlar sana + keşke acele etmeseydin domain de. Domain yerine kurs alsaydın hem kendin öğrenirdin hemde ekstra projeler yapardın. Yanlış anlama sadece tavsiyem bu yönden olurdu

Üye
5 HİZMET YILI
bir ay öğrenip yapabilmen için kısa bir süre hele ki e-ticaret için prosedürü vs derken onun yerine wordpress templateini bas geç hiç uğraşma yada süreyi arttır 1 ay da çok zor.
1 ay ğrenip bırakmayacagım bana yardım eden kişinin hakkını emeğini 1 ay boyunca verecegım. ben yıllık devam edıyorum.

Üye
5 HİZMET YILI
katılıyorum veritabanında vs illaki sorun çıkartıyor onlar + işte kargo firması ile anlaşıyorsun falan çok zahmetli iş ve bence ön bilgi şart

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Knk Bunu Yapmak Kolay Değil 1. Yazılımcı Eğitimi Alman Lazım

Site Oluşturman İçin Yazılım Gerek.

2.Olarak Grafik Tasarım Eğitimi

3.Sitenin Yayılması İÇin Bir Reklam, Yayın vs

4.Yardımcı Ekip

Bunları Yapman Lazım Kısaca Zor

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Katılıyorum. 1. sıradakine yazılım öğrenmek şart.

Üye
5 HİZMET YILI
Online Siteler Üzerinden Belli Bir Ücretle Yapabilirsin İyi Günler :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Siteni Sekle Sokucak adam kiralaya bilrsin eskiden sitesi olan sitelerde calisan Moderatorler Gibi Onlarin Sana yardimci olacagini Dusunuyorum

Griffin Premium
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Hocam niyeyse hiç güvenemedim yani oraya sanal pos kurup kart bilgilerini alıp ship vb gibi şeylerde kullanmayacağını nerden bilelim ?

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
site yapmak çok kolay bir iş değil altyapın felan var mı

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
site tasarımı için şey önerebilirim wordpresste çok güzel bir eklenti var elementor diye çok basit yazılım bilgisi istemiyor bir araştır bence

Üye
5 HİZMET YILI
Katılıyorum. 1. sıradakine yazılım öğrenmek şart.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...