Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
spamda haklılar benceArkadaşlar ben bu site hakkında konuşmak istiyorum kesinlikle yanlış anlamayın modlar ama arkadaşlar bu site içerisinde kısıtlamalar çok fazla capslock dan spam mesaj atma olsun bişey isteme satma olsun birazcık bencebu kıstlamalar azaltılmalı görüşündeyim
admine yanlışıkla falan olduğunu anlatsaydın bence banını kaldırırlardıyok ben mselea yanlışlıkla capslock açıktı konuya bi bastım sirek ban yedim1.uyarıda 1 günlük ban attılar
aga nasıl söyliyim hesap banlandı nasaydım başka hesap açıpta onalra anlatsamıdım inanmazlarkiadmine yanlışıkla falan olduğunu anlatsaydın bence banını kaldırırlardı
caps olayı tamamen sitede olması gereken düzeyde arkadaş öyle aptal insanlar oluyor ki basa basa caps ile saçma sapan konuşuyorlar hani şöyle de bir izlenim var konuşurken bağırıyormuşsun izlenimi var aşırı ergence iyi ki kapalı.Arkadaşlar ben bu site hakkında konuşmak istiyorum kesinlikle yanlış anlamayın modlar ama arkadaşlar bu site içerisinde kısıtlamalar çok fazla capslock dan spam mesaj atma olsun bişey isteme satma olsun birazcık bencebu kıstlamalar azaltılmalı görüşündeyim
neyse olan olmuş dikkat edersin knka bundan sonraaga nasıl söyliyim hesap banlandı nasaydım başka hesap açıpta onalra anlatsamıdım inanmazlarki
yok ben mselea yanlışlıkla capslock açıktı konuya bi bastım sirek ban yedim1.uyarıda 1 günlük ban attılar
ama ben farkıdna değildim sıkıntı orda işteBağlantıları görmek için lütfen Giriş YapUyarı atmaksızın ban atılıyor zaten.
Bir ortama yeni girilince kurallar okunur ama öncelikleama ben farkıdna değildim sıkıntı orda iştebilmiyordumki ben daha yeniydim siteye girmiştim direk yedim ban
kararına katılmıyorum capslock dikkat çeken bir şey bu yüzden kısıtlı spam atmak ise milletin hakkına girmekten başka bir şey değilArkadaşlar ben bu site hakkında konuşmak istiyorum kesinlikle yanlış anlamayın modlar ama arkadaşlar bu site içerisinde kısıtlamalar çok fazla capslock dan spam mesaj atma olsun bişey isteme satma olsun birazcık bencebu kıstlamalar azaltılmalı görüşündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?