Site

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bu site hakkında konuşmak istiyorum kesinlikle yanlış anlamayın modlar ama arkadaşlar bu site içerisinde kısıtlamalar çok fazla capslock dan spam mesaj atma olsun bişey isteme satma olsun birazcık bencebu kıstlamalar azaltılmalı görüşündeyim

Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhoş
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çok haksızlık dolandırıcılık olabilir Capslock da fazla dikkat çeker bence gayet haklılar.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar ben bu site hakkında konuşmak istiyorum kesinlikle yanlış anlamayın modlar ama arkadaşlar bu site içerisinde kısıtlamalar çok fazla capslock dan spam mesaj atma olsun bişey isteme satma olsun birazcık bencebu kıstlamalar azaltılmalı görüşündeyim
spamda haklılar bence

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Suistimal eden insanlar olduğu sürece önlemler ve kısıtlamalar da olacaktır.

Kurban Olayım Sana Yarrabbim
Uzman Üye
5 HİZMET YILI
yok ben mselea yanlışlıkla capslock açıktı konuya bi bastım sirek ban yedim :( 1.uyarıda 1 günlük ban attılar

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
caps olayı tamamen sitede olması gereken düzeyde arkadaş öyle aptal insanlar oluyor ki basa basa caps ile saçma sapan konuşuyorlar hani şöyle de bir izlenim var konuşurken bağırıyormuşsun izlenimi var aşırı ergence iyi ki kapalı.

⭐Can Bovver⭐
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bence tam yerınde yoksa burası alısverıs sıtesı gıbı olur herkes reklam herkes satıs yaparsa ıyıce bozarlar

Bum Be RedZz
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bence çok haklılar birşey satma vb. şeyler olsaydı dolandırıcılık olurdu siteyi şikayet ederlerdi,adminleri çok yorarlardı,böyle herşey çok iyi :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bazen kurunun yanında yaşta yanabiliyor fakat kural kuraldır dostum. Aynısını benimde başıma gelmişti kuralları okumadan hareket etmemeli..

Admin
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
ama ben farkıdna değildim sıkıntı orda işte :( bilmiyordumki ben daha yeniydim siteye girmiştim direk yedim ban :)
Bir ortama yeni girilince kurallar okunur ama öncelikle :) Yani sonuç olarak kurallar açık şekilde duyurularda mevcut. Bunun bilincinde olup kendiniz dikkat etmelisiniz.

☾☆ Ederinden Fazla Değer Soytarıyı Kral Eder ☾☆
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
reis güvenme bence be ne olur ne olmaz

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kararına katılmıyorum capslock dikkat çeken bir şey bu yüzden kısıtlı spam atmak ise milletin hakkına girmekten başka bir şey değil

Harbringer
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Caps açık kalınca paylaşmadan uyarı verse lütfen kapatınız diye veya paylaşmasa caps lock açık kaldığı için daha güzel bir çözüm olabiirmiş

ECO
Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Katı kurallar olmasa forumlarda boş insanlar çoğalıyor ve forum kötü etkileniyor gayet uygun kurallar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...