- Yasaklandı
Sen alakası yok desende alakası var dostum başka sitelerden hile yani 3. Parti şeklinde yazılım indirdiğinde indirilen 3. Parti yazılım bilgisayarında var olan host kayıt verilerini değiştirir ve memoryhackers gibi forumlara girmene engel olur yani bir program diyip geçme mh nin loaderı indir kur ayrıca host dosyalarını restetle bunun içinde rhost 2.0 olması gerekli programın adı bu programı indir kur ve hostunu resetle vpn yada rek lam engelleyici kullanıyorsan belirlediğin sitelerde devre dışı bırakarak kulllan ben belirlediğim sitelerde re klam engelleciyi ona göre ayarlıyorumİndirdim ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü sayfayı kapatmadan açık tutunca çıkmıyor hata doğrulama gibi birşey herhalde
denedim ama hala çıkıyor başka siteye girip tekrar dönüncehost temizlemeyi dene alakası olmayabilir ama dene yinede
nasıl yaniFarklı bir forumdan dosya indirdin mi ?
Farklı bir sayfadan 3. Parti yazılım indirdin mi h ile gibi meselanasıl yani
İndirdim ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü sayfayı kapatmadan açık tutunca çıkmıyor hata doğrulama gibi birşey herhaldeFarklı bir sayfadan 3. Parti yazılım indirdin mi h ile gibi mesela
Sen alakası yok desende alakası var dostum başka sitelerden hile yani 3. Parti şeklinde yazılım indirdiğinde indirilen 3. Parti yazılım bilgisayarında var olan host kayıt verilerini değiştirir ve memoryhackers gibi forumlara girmene engel olur yani bir program diyip geçme mh nin loaderı indir kur ayrıca host dosyalarını restetle bunun içinde rhost 2.0 olması gerekli programın adı bu programı indir kur ve hostunu resetle vpn yada rek lam engelleyici kullanıyorsan belirlediğin sitelerde devre dışı bırakarak kulllan ben belirlediğim sitelerde re klam engelleciyi ona göre ayarlıyorumİndirdim ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü sayfayı kapatmadan açık tutunca çıkmıyor hata doğrulama gibi birşey herhalde
Teşekkürler denerim biSen alakası yok desende alakası var dostum başka sitelerden hile yani 3. Parti şeklinde yazılım indirdiğinde indirilen 3. Parti yazılım bilgisayarında var olan host kayıt verilerini değiştirir ve memoryhackers gibi forumlara girmene engel olur yani bir program diyip geçme mh nin loaderı indir kur ayrıca host dosyalarını restetle bunun içinde rhost 2.0 olması gerekli programın adı bu programı indir kur ve hostunu resetle vpn yada rek lam engelleyici kullanıyorsan belirlediğin sitelerde devre dışı bırakarak kulllan ben belirlediğim sitelerde ******* engelleciyi ona göre ayarlıyorum
Ama şuan yorumunda anlattığın forumun kendi güvenlik için koyduğu doğrulama yeridir bağlanmama sebebi ise sunucu hatası olduğundan olabilir dostum
Yok uyarı gibi bişey veriyor sayfa değiştirince mesela YouTube'a giriyom 1-2 dk sonra geri gelince bu hatayı veriyorHata kodu varsa ne?
Teşekkürler denerim bi