Çözüldü Sitede bir güvenlik hatası oluştu hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Her sayfa değiştirdiğimde bu hatayı alıyorum sebebini bilen var mı? Bir güvenlik hatası oluştu. Geri tuşuna basın veya sayfayı yenileyip tekrar deneyin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
İndirdim ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü sayfayı kapatmadan açık tutunca çıkmıyor hata doğrulama gibi birşey herhalde
Sen alakası yok desende alakası var dostum başka sitelerden hile yani 3. Parti şeklinde yazılım indirdiğinde indirilen 3. Parti yazılım bilgisayarında var olan host kayıt verilerini değiştirir ve memoryhackers gibi forumlara girmene engel olur yani bir program diyip geçme mh nin loaderı indir kur ayrıca host dosyalarını restetle bunun içinde rhost 2.0 olması gerekli programın adı bu programı indir kur ve hostunu resetle vpn yada rek lam engelleyici kullanıyorsan belirlediğin sitelerde devre dışı bırakarak kulllan ben belirlediğim sitelerde re klam engelleciyi ona göre ayarlıyorum

Ama şuan...
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
İndirdim ama onunla alakası olduğunu düşünmüyorum çünkü sayfayı kapatmadan açık tutunca çıkmıyor hata doğrulama gibi birşey herhalde
Sen alakası yok desende alakası var dostum başka sitelerden hile yani 3. Parti şeklinde yazılım indirdiğinde indirilen 3. Parti yazılım bilgisayarında var olan host kayıt verilerini değiştirir ve memoryhackers gibi forumlara girmene engel olur yani bir program diyip geçme mh nin loaderı indir kur ayrıca host dosyalarını restetle bunun içinde rhost 2.0 olması gerekli programın adı bu programı indir kur ve hostunu resetle vpn yada rek lam engelleyici kullanıyorsan belirlediğin sitelerde devre dışı bırakarak kulllan ben belirlediğim sitelerde re klam engelleciyi ona göre ayarlıyorum

Ama şuan yorumunda anlattığın forumun kendi güvenlik için koyduğu doğrulama yeridir bağlanmama sebebi ise sunucu hatası olduğundan olabilir dostum

Çözüm
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sen alakası yok desende alakası var dostum başka sitelerden hile yani 3. Parti şeklinde yazılım indirdiğinde indirilen 3. Parti yazılım bilgisayarında var olan host kayıt verilerini değiştirir ve memoryhackers gibi forumlara girmene engel olur yani bir program diyip geçme mh nin loaderı indir kur ayrıca host dosyalarını restetle bunun içinde rhost 2.0 olması gerekli programın adı bu programı indir kur ve hostunu resetle vpn yada rek lam engelleyici kullanıyorsan belirlediğin sitelerde devre dışı bırakarak kulllan ben belirlediğim sitelerde ******* engelleciyi ona göre ayarlıyorum

Ama şuan yorumunda anlattığın forumun kendi güvenlik için koyduğu doğrulama yeridir bağlanmama sebebi ise sunucu hatası olduğundan olabilir dostum
Teşekkürler denerim bi

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kanka resmini çekip atarmısın nasıl bir hata kodu alıyorsun yüklediğin birşeyeden kaynaklanıyor olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...