10 Eyl 2020 #1 cryteko12 C Onaylı Üye Katılım 18 Ağu 2020 Mesajlar 101 Çözümler 3 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI merhaba sayın yetkililer ailecek olduğumuz sitede çözümler grubunda olmayan script için 2 adet hata ve çözümünü buldum eklenmesi için size nasıl ulaşabilirim
merhaba sayın yetkililer ailecek olduğumuz sitede çözümler grubunda olmayan script için 2 adet hata ve çözümünü buldum eklenmesi için size nasıl ulaşabilirim
10 Eyl 2020 #2 oseee41 O Yaralarım vücudumda değil ruhumda Süper Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 632 Çözümler 24 Tepki puanı 49 Ödüller 5 5 HİZMET YILI Farma atak yapmıyor ama rakibe comboyu atıyor.Oyundan çıkıp girince düzeliyor.Tabi lvl farkı yiyip geri başlıyorum.Bu hatayıda çözsene knka
Farma atak yapmıyor ama rakibe comboyu atıyor.Oyundan çıkıp girince düzeliyor.Tabi lvl farkı yiyip geri başlıyorum.Bu hatayıda çözsene knka
10 Eyl 2020 Konuyu başlatan #3 cryteko12 C Onaylı Üye Katılım 18 Ağu 2020 Mesajlar 101 Çözümler 3 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI oseee41' Alıntı: Farma atak yapmıyor ama rakibe comboyu atıyor.Oyundan çıkıp girince düzeliyor.Tabi lvl farkı yiyip geri başlıyorum.Bu hatayıda çözsene knka Genişletmek için tıklayın ... kankam script ile alakalı girişte verdiği 2 farklı hatayı çözdüm sitede çözümlerde bulamadım
oseee41' Alıntı: Farma atak yapmıyor ama rakibe comboyu atıyor.Oyundan çıkıp girince düzeliyor.Tabi lvl farkı yiyip geri başlıyorum.Bu hatayıda çözsene knka Genişletmek için tıklayın ... kankam script ile alakalı girişte verdiği 2 farklı hatayı çözdüm sitede çözümlerde bulamadım
10 Eyl 2020 #4 oseee41 O Yaralarım vücudumda değil ruhumda Süper Üye Katılım 4 Ağu 2020 Mesajlar 632 Çözümler 24 Tepki puanı 49 Ödüller 5 5 HİZMET YILI cryteko12' Alıntı: kankam script ile alakalı girişte verdiği 2 farklı hatayı çözdüm sitede çözümlerde bulamadım Genişletmek için tıklayın ... bende bunun çözümünü bulamıyorum.Her oyun oyunu kapatıp sıfırdan girmeyi denicem bakım
cryteko12' Alıntı: kankam script ile alakalı girişte verdiği 2 farklı hatayı çözdüm sitede çözümlerde bulamadım Genişletmek için tıklayın ... bende bunun çözümünü bulamıyorum.Her oyun oyunu kapatıp sıfırdan girmeyi denicem bakım
10 Eyl 2020 Moderatör #5 xtragyne1st Несмотря на предателей, я все еще стою. Co - Admin Katılım 18 Tem 2017 Mesajlar 11,973 Çözümler 595 Tepki puanı 6,680 Ödüller 21 8 HİZMET YILI Özel mesaj yoluyla #Specktral'a ulaşın.