Ma name is enough
Süper Üye
Gelişmiş Programlama ve Web Geliştirme Eğitimi
Temel Programlamadan Uzmanlığa: Kapsamlı Bir Eğitim Programı
Merhaba ve hoş geldiniz,
Teknoloji dünyasında güçlü adımlar atmak ve programlama becerilerinizi geliştirmek mi istiyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz! Sizler için hazırladığımız bu kapsamlı eğitim programı, temel programlama bilgileriyle başlayarak, ileri seviyede projeler geliştirebilecek yetkinliğe ulaşmanızı sağlayacak.
Neden Bu Program
Günümüzde programlama ve web geliştirme becerileri, kariyerinizde ve kişisel projelerinizde size büyük avantajlar sağlar. Bu eğitimle, sadece kod yazmayı değil, aynı zamanda yaratıcı çözümler üretmeyi ve karmaşık problemleri çözmeyi öğreneceksiniz. Eğitimin sonunda, aşağıdaki yetkinliklere sahip olacaksınız:
Programın İçeriği
1. Temel Programlama (Python)
2. Web Geliştirme (HTML-CSS-JavaScript)
3. İleri Seviye Konular
Nasıl İlerleriz
Eğitimimiz, adım adım ilerleyerek karmaşık konuları basitleştirilmiş şekilde ele alır. Her bölümde teorik bilgiler, pratik uygulamalar ve mini projeler bulunur. Ayrıca, her hafta yapılan değerlendirmelerle öğrendiklerinizi pekiştirmenizi sağlarız.
Hangi Projeleri Yapabilirsiniz
Eğitim süresince ve sonunda, aşağıdaki gibi projeleri yapabilecek seviyeye geleceksiniz:
Sonuç Olarak
Bu programın sonunda, programlama ve web geliştirme alanında sağlam bir temel edinmiş, çeşitli projeler yapabilen ve kariyerinizde veya kişisel projelerinizde büyük adımlar atabilecek bir seviyeye ulaşmış olacaksınız.

Temel Programlamadan Uzmanlığa: Kapsamlı Bir Eğitim Programı
Merhaba ve hoş geldiniz,
Teknoloji dünyasında güçlü adımlar atmak ve programlama becerilerinizi geliştirmek mi istiyorsunuz? O halde doğru yerdesiniz! Sizler için hazırladığımız bu kapsamlı eğitim programı, temel programlama bilgileriyle başlayarak, ileri seviyede projeler geliştirebilecek yetkinliğe ulaşmanızı sağlayacak.
Neden Bu Program
Günümüzde programlama ve web geliştirme becerileri, kariyerinizde ve kişisel projelerinizde size büyük avantajlar sağlar. Bu eğitimle, sadece kod yazmayı değil, aynı zamanda yaratıcı çözümler üretmeyi ve karmaşık problemleri çözmeyi öğreneceksiniz. Eğitimin sonunda, aşağıdaki yetkinliklere sahip olacaksınız:
- Python Programlama: Temel kavramlardan başlayarak, veri yapıları, algoritmalar ve nesne yönelimli programlama (OOP) gibi ileri konuları öğreneceksiniz.
- HTML-CSS-JavaScript: Web geliştirme dünyasının temellerini öğrenerek, etkileyici ve işlevsel web siteleri tasarlayabileceksiniz.
- Projeler: Gerçek dünya projeleri üzerinde çalışarak, öğrendiklerinizi pratiğe dökme ve portföyünüzü zenginleştirme fırsatı bulacaksınız.
Programın İçeriği
1. Temel Programlama (Python)
- Giriş ve Kurulum: Python'un kurulumu ve temel araçlar
- Değişkenler ve Veri Tipleri: Sayılar, metinler, listeler ve daha fazlası
- Kontrol Yapıları: Koşullar ve döngüler
- Fonksiyonlar: Fonksiyon tanımlama ve kullanma
- Modüller ve Kütüphaneler: Hazır kütüphaneleri kullanarak projelerinizi geliştirin
2. Web Geliştirme (HTML-CSS-JavaScript)
- HTML: Temel etiketler, sayfa yapısı, formlar
- CSS: Stiller, düzenler, responsive tasarım
- JavaScript: Temel dil bilgisi, DOM manipülasyonu, olaylar
- Projeler: Basit web sayfalarından interaktif uygulamalara
3. İleri Seviye Konular
- Python İleri Konular: Nesne yönelimli programlama, dosya işlemleri, hata yönetimi
- Web Geliştirme İleri Konular: API kullanımı, AJAX, modern JavaScript kütüphaneleri
Nasıl İlerleriz
Eğitimimiz, adım adım ilerleyerek karmaşık konuları basitleştirilmiş şekilde ele alır. Her bölümde teorik bilgiler, pratik uygulamalar ve mini projeler bulunur. Ayrıca, her hafta yapılan değerlendirmelerle öğrendiklerinizi pekiştirmenizi sağlarız.
Hangi Projeleri Yapabilirsiniz
Eğitim süresince ve sonunda, aşağıdaki gibi projeleri yapabilecek seviyeye geleceksiniz:
- Kişisel Web Sitesi: HTML, CSS ve JavaScript kullanarak kişisel veya portföy web sitesi oluşturma
- Veri Analizi Projesi: Python kullanarak veri toplama, analiz etme ve görselleştirme
- Web Uygulaması: API entegrasyonları ile dinamik web uygulamaları geliştirme
Sonuç Olarak
Bu programın sonunda, programlama ve web geliştirme alanında sağlam bir temel edinmiş, çeşitli projeler yapabilen ve kariyerinizde veya kişisel projelerinizde büyük adımlar atabilecek bir seviyeye ulaşmış olacaksınız.