Sitedeki anlamsız yorumlardan bıktım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
İnsanlar bir şey öğrenmek için konu açıyor buraya, diğerleri geliyor ve genelde 50 mesaj altı üyeler oluyor. Yok #000006 gibi bir şey yazıyor. Yok CTRL C, CTRL V yapıyor, yok bilmiyorum deyip kestirip atıyor. Kimse de garipsemiyor, ben raporlamaktan bıktım. Bunlara bir çözüm bulun artık, ben neden tüm mesajlarıma özen gösteriyorum? İnsanlara yardımcı olmak istiyorum, ben neden sadece CTRL C CTRL V yapıp Ultra üye grubuna rushlamıyorum? Üstüne ben kendi fikrimi yazacak bile olsam bazen mesajımın silindiğini görüyorum, o da ayrı bir konu tabii :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
3 HİZMET YILI
Vallahi çok haklısın kanka kimileri sırf yorum kasmak için yorum yapıyo

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum kimse öyle kafasına göre spam ve flood yapamaz zaten yorumlar ve konular takip edildiği için
hic bir mod buna izin vermez
Sen kendi fikirin ile yorumunu yap geç

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
peki ya bu da yorum atılsın diye oluşturulan bir postsa...

Son düzenleme:
dany so hot she melt the snow
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
Elden bir şey gelmez binlerce insan üye bu foruma ve forumun kitlesi günden güne büyüyor insanlar neyin nasıl işlediğini nasıl olacağını bilmiyor ve hileleri kullanabilmek için paso yorum basıyor elden gelen sadece spam yorumları modlara şikayet etmek..

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Raporla kısmını kullanabilirsin, bahsettiğin yorumu ben kendim raporlamıştım.

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bunu yaparken bıle emın olun yorum kasmak ıcın yorum yapan arkadaslar mevcuttur.. :D :D

𐱅 𐰇 𐰼 𐰰
Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
raporla geç kanka sen yetkililer hallediyor hemen bir sürü rapor geri bildirimi geliyor bana ki rapor atan herkese de geliyordur.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar siz elinizden geleni yapın raporlayın moderatör ve yöneticiler bu konuda gereğini yapıyor zaten

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Merhabalar, durumun farkındayız ve yorum kasmak uğruna siteyi çöplüğe çevirmeye çalışan kişiler gerekli cezaları alıyor. Bu konuda şüphenizin olmamasını isterim. Sitedeki tüm yetkililer elinden geleni fazlasıyla yapıyor ancak bizim de bir insan olduğumuzu lütfen unutmayınız. Bizlerin de bir sosyal hayatı var ve boş vakit buldukça siteye elimizden geldiğince vakit ayırmaya çalışıyor, gerekli düzenlemeleri sağlamaya çalışıyoruz. Bu noktada sizlerin desteği de önemli tabii ki. Gördüğünüz kural ihlali olan konu ve yorumları raporlayarak bizlere destek çıkabilir, siteye az da olsa katkı sağlayabilirsiniz. Memoryhackers 1-2 bin üyesi olan bir site de değil, günden güne sizlerin desteğiyle büyümeye devam ediyoruz. Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...