- Yasaklandı
-
ben sadece esp oynuyorum birde yeni hesap açtım ark atılmıyor şu andasByte ile legit oynarsan hocam ban yemezsin istersen pm at beraber oynayalım steam ekleyim prime hesapta sByte kullanıyorum daha ban yemedim
teşekkür ederimlegit oynarsan ban yemesin hocam buyur
https://memoryhackers.org/konular/counter-strike-global-offensive-sbyte-vip-hack-2022.44961/
o zaten allahın emri oto vac atıyormu onu merak ediyordum teşekkür ederimSbyte kullan ama report yersen ban yiyorsun bilgin olsun.
güzel zaman dayanmışsın kanka hangi lige kadar ulaştıncs configlerde genellıkle hepsinde ban riski vardır fakat belli etmeden oynarsanız sorun olmaz. Örneğin ben 1.7 yıl wallhack kullandım ban yemedım uzunn sure 10 kez report yedıkden sonra hesab overwach atıyordu Güvenli Macları ızleyıp ban kalkıyordu fakat sonra prime geldı fixlendı ban yedim :/ sizlerde Dikkat edin kullanırken
Çift keleş 2 kadar Ulasdım sonra Prime geldı :/ ban yedımo zaten allahın emri oto vac atıyormu onu merak ediyordum teşekkür ederim
Post automatically merged:
güzel zaman dayanmışsın kanka hangi lige kadar ulaştın
geçmiş olsun ama helalde olsun o kadar herkes dayanamazÇift keleş 2 kadar Ulasdım sonra Prime geldı :/ ban yedım
o zaten allahın emri oto vac atıyormu onu merak ediyordum teşekkür ederim
Post automatically merged:
güzel zaman dayanmışsın kanka hangi lige kadar ulaştın
17-20 arası vuruyordum hemde 30 gecmemeye özen gösterıyordumgeçmiş olsun ama helalde olsun o kadar herkes dayanamaz
teşekkür ederim bende çok vurmayayım o zaman17-20 arası vuruyordum hemde 30 gecmemeye özen gösterıyordum
20 Üstüne cıkma derim sonra hileden reportlarlar ve 10 reportu gecme say yanı mac mac olarakteşekkür ederim bende çok vurmayayım o zaman
1.5 yılda 10u illa geçerim ya20 Üstüne cıkma derim sonra hileden reportlarlar ve 10 reportu gecme say yanı mac mac olarak
1.5 yılda herkes gecer ama bellie tmemeye calıs mesela ses kasar gibi yap mesela long kapı ordakı Cukura gec adam gelıyor mesela sesı alıyorsun hemde goruyorsun onunden gecmesını bekle öyle vur mesela Duvardan adamın kafasına aim koyma mesela bu ban sebeb Olur hızlıca1.5 yılda 10u illa geçerim ya
biz ban yemeden yapıyorsan sende yapabilirsin bunu ses kasıyor gibi yapabilirsin aim koymazsın adamların kafasınacok hızlı ban yenıyor nedense yada benım ıp de sıkıntı var
dogru dıyorsn da ıstebiz ban yemeden yapıyorsan sende yapabilirsin bunu ses kasıyor gibi yapabilirsin aim koymazsın adamların kafasına
Kolay bellı etmeden oynuyacaksın aim Olmuyacak ban yeme böylelelıkledogru dıyorsn da ıste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?