Seçkin Üye
bu sitedeki 2 tane cs go hilesi war 2 sindede çalışıyor yazıor hangisini kullanmam daha kolay yani hangisini tavsiye edersiniz sadece wall olsa yeter
DOSTUM jacquelyn nedir ? nasıl ulaşırım peki amacım ban yemek deil wall olsa yetersByte güzel ama sadece Wall istiyorsan Jacquelyn'in GlowESP'si var. Gayet basit ve kullanışlı. Legit için uygun. Ben onu kullanıyordum 5-6 aydır. Tavsiye ederim. sByte'da aimbot vs. de kullanırsan ban riski artıyor çünkü.
Sbyte de ban oranı nedir sadece wall hack açsam ? dostumsByte tavsiye ederim
Sbyte de ban oranı nedir dostum sadeece wall hack acsam ?sByte kullan aga gayet güzel ve hoş
glow esp güzel ben 3 aydır oyunuyorum herhangi bir ban da söz konusu değil kullanımıda cok kolay .bu sitedeki 2 tane cs go hilesi war 2 sindede çalışıyor yazıor hangisini kullanmam daha kolay yani hangisini tavsiye edersiniz sadece wall olsa yeter
1 Haftadır kullanıyom aga belli etmeden ban yemedimSbyte de ban oranı nedir sadece wall hack açsam ? dostum
Post automatically merged:
Sbyte de ban oranı nedir dostum sadeece wall hack acsam ?
Evet o hile iyi ban riski düşük legit oynadığın sürece.Jacquelyn bu forumda hile yapan bir kullanıcı. CS:GO hileleri kısmına gir görürsün. GlowESP diye geçiyor hilesinin adı. Şu an güncelleniyor durumunda. 1 gün içinde güncellenir.
Forumdan csgo hile bölümüne girince ilk 3 sırada olması lazımDOSTUM jacquelyn nedir ? nasıl ulaşırım peki amacım ban yemek deil wall olsa yeter