overwatcha düşünce olay bizde olmuyormu yani ben belli etmeyeeceğim mesela etmedim diyelim gerçektenAnti hile yakalayamıyor ama overwatcha düşersen ban yersin kesin
bende yaklaşık 4-5 hesap banlattığım için (envanterli) artık dikkatli kullanıcam whyi.Yani adama bakarak flan çıkmam büyük ihtimal report yemem rütbem nova 2 vac yemezse sıkıntı yokkanki ben hile ile yaklaşık 9 ay falan oynadım anti hile çöp olduğu için yakalayamıyor ama bi gün sinir oldum belli ettim wh yi reportdan overwatcha düşmüşüm ordan ban yemişim
benim bildiğim overwatcha düştükten sonra paralıda olsa her türlü hile yedirir senin belli etmene kalmıyormu o iş ?VAC yok da overwatch yedirir.
bende öyle biliyorum zaten de paralılardada durum aynı diye biliyorum onu soruyorum paralıda olsa overwatch düştükten sonra senin oynayısına bağlıoverwatch u izleyen kişi hile mi değilmi anlamaya çalışıyor mesela arkadaşların ibneliğine reportlar seni durmadan düşersin overwatcha bilmem anlatabildim mi öyle rastgele reportdan düşersen izleyen adam diyo bu hile yapmamış ban yemiyosun
e heralde beleş veya paralı hileyle alakası yok ben beleş hile kullandım 9 ay bi sıkıntı çıkmadı belli etmeseydim bilerek ban yemezdimbende öyle biliyorum zaten de paralılardada durum aynı diye biliyorum onu soruyorum paralıda olsa overwatch düştükten sonra senin oynayısına bağlı
İlk kullanımda belli bir süre yedek hesapta kullanım sonrasında alıştığınız da hileye kendi seçkin hesabinizds kullanım yapın en azından programın nasıl olduğunu neyde ban attigini öğrenir ban riskini azaltirsinizseçkin hesabınızda kullanıyormusunuz hileyi ? tavsiye edermisiniz