Üye
bahsettiğiniz 50 mesaj mı50 dıye bılıyorum bende ugrasıyorum sanıye vermese yapardım sımdıye de spam atmıyorum delay verıyo anlamadım
Usta bildiğime dayanarak şunları diyebilirim çok fazla mesaj yazdığında cevaplama hakkın bir sureligine bitiyor sadece beğenebiliyorsun bir vakitden sonra tekrar yazma şansın oluyorSelamlar dostlar siteyi pek fazla bilmiyorum ondan dolayı buraya yazayım dedim, onaylı üye olmak veya ultra üye olmak için konulara mesaj atmamız gerekiyormuş ama bende mesaj atma yeri gözükmüyor bana yardımcı olabilecek birisi varsa çok memnun olurum
teşekkür ederim dostum bilgilendirme için iyi akşamlarUsta bildiğime dayanarak şunları diyebilirim çok fazla mesaj yazdığında cevaplama hakkın bir sureligine bitiyor sadece beğenebiliyorsun bir vakitden sonra tekrar yazma şansın oluyor
knk mesaj atma yeri tam olarak burası aktif olacaksın sürekli ve bildiğin konulara yorum yazacaksın yardımcı olacaksın 50 de onaylı üye oluyorsun sanırım zamanla uğraşırsan çok 1 günde olursun ama
sadece 1 dk ara var diye biliyorum spam olmasın diye onun dışında yok sanırımmesaj atman gerekiyor aynen siteye giriş yaptıgında aşşaya kaydırdıgında gözükmesi gerekiyor yada yukarıdaki seçeneklerde
1 günde nasıl olunuyor kanka ya günde mesaj yazma limiti yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?