26 Şub 2017 #1 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI Forumda bir kuralı ihlal ettim ve %40 uyarı puanı aldım ondan sonra mparam kısmına girememeye başladım sebebi nedir acaba bilen var mı
Forumda bir kuralı ihlal ettim ve %40 uyarı puanı aldım ondan sonra mparam kısmına girememeye başladım sebebi nedir acaba bilen var mı
26 Şub 2017 #2 dword01 D Onaylı Üye Katılım 30 Mar 2016 Mesajlar 81 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI alakası yok bendede gözükmüyor uyarı puanımın olmadığı halde sende bir sorun yok
26 Şub 2017 Konuyu başlatan #3 Chromo C Uzman Üye Katılım 10 Şub 2017 Mesajlar 186 Tepki puanı 0 Ödüller 4 9 HİZMET YILI dword01' Alıntı: alakası yok bendede gözükmüyor uyarı puanımın olmadığı halde sende bir sorun yok Genişletmek için tıklayın ... Tamam imza istemiştin al bence kötü oldu ama eğer beğendiysen ne mutlu bana
dword01' Alıntı: alakası yok bendede gözükmüyor uyarı puanımın olmadığı halde sende bir sorun yok Genişletmek için tıklayın ... Tamam imza istemiştin al bence kötü oldu ama eğer beğendiysen ne mutlu bana
26 Şub 2017 #4 FedreanDS F Ayliminayt Süper Üye Katılım 4 Eyl 2016 Mesajlar 891 Tepki puanı 45 Yaş 97 9 HİZMET YILI Şimdi bişey diyemem benimde uyarı puanım yüksek benimde gözükmüyor
26 Şub 2017 #5 dword01 D Onaylı Üye Katılım 30 Mar 2016 Mesajlar 81 Tepki puanı 0 Ödüller 9 10 HİZMET YILI Chromo' Alıntı: dword01' Alıntı: alakası yok bendede gözükmüyor uyarı puanımın olmadığı halde sende bir sorun yok Genişletmek için tıklayın ... Tamam imza istemiştin al bence kötü oldu ama eğer beğendiysen ne mutlu bana Genişletmek için tıklayın ... iyi olmuş kardeşim uğraşmış olman yeter sağolasın
Chromo' Alıntı: dword01' Alıntı: alakası yok bendede gözükmüyor uyarı puanımın olmadığı halde sende bir sorun yok Genişletmek için tıklayın ... Tamam imza istemiştin al bence kötü oldu ama eğer beğendiysen ne mutlu bana Genişletmek için tıklayın ... iyi olmuş kardeşim uğraşmış olman yeter sağolasın