HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
Yere bakması kötü olmuş ama diğer şeyleri iyi bence yani onaylı üye için bi radar hilesi yeterli gibime geliyor.
Valla ben girdim evet donma oluyor ama 1 saniye sonra tekrardan düzeliyor tamam dondu diyelim sen zaten adamın orda olduğunu biliyorsun gayet vurabilirsin veya nereye gideceğini tahmin edebilirsin
Radar hilesini kullandığında eğer sizi birisi izlerse yere bakmış gibi gözüküyorsunuz, birine ateş ettiğinizde doğrudan adama aim varmış gibi görünüyor. Bence geliştirilmesi lazım.
hata değil oyun sana her oyuncunun bilgisini anlık olarak yollamazDostum sen anlamıyorsun sanırım yere bakmıyorum zaten adamlar öldügünde beni izlediginde yere baktıgımı soyluyor ve adamı vurudugumda dırek ona donmusum gibi oluyor aim bot gibi düsün.
Gene adamın emegine saygımız var ama sadece hatalarını duyurmaya calısıyoruz burda
yok öyle bişey kendi haritaya bakmaktan yanlıslıkla yere bakıyor aynı işlemi aynı anda yapamıyor mt gerekli.lan öyle bişeymi var hass ben bilmiyodum çok sıkıntı o zaman y
lan öyle bişeymi var hass ben bilmiyodum çok sıkıntı o zaman ya
haklısınKatılıyorum ve radar düzgün çalışmıyor haritada bazen donuyor oyuncu yer degiştiriyor ama haritada aynı yerde duruyor olarak gözüküyor
eskisi gibi olsa kullanılırOyle kanka valla ben suanlık kestim kullanmayı
Evet adamlar degiştiriken gec geliyor bazen kafa karıstırıyor
banada üyelik lazımben hileyi kullanmak istiyorum ama üye lazım be aga
katılıyorumRadar hilesini kullandığında eğer sizi birisi izlerse yere bakmış gibi gözüküyorsunuz, birine ateş ettiğinizde doğrudan adama aim varmış gibi görünüyor. Bence geliştirilmesi lazım.
onaylı üye için gayet yeterli benceBunun konuyla ne alakası var? Konu ultra üye olup olmamakmı![]()
Tam anlayamadım yani bildigimiz csdeki mevlana gibi yere bakıyor gibi mi gozukuyoruz?Radar hilesini kullandığında eğer sizi birisi izlerse yere bakmış gibi gözüküyorsunuz, birine ateş ettiğinizde doğrudan adama aim varmış gibi görünüyor. Bence geliştirilmesi lazım.
Hileden sorun yok. Siz bilirsinizillaki geliştirilir bence windows sürümü düşürecektim konuyu görünce vazgeçtim![]()