Sitenin hile kısmı değişmiş fakat sitedeki tüm hileler ekli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sol tarafta gözüken hile menüsünden hilelere erişemiyoruz. Yukarıya hileler diye bir menü eklemişsiniz fakat orada sol tarafta bulunan sitenizde tüm hileleri eklememişsiniz. ui.memoryhackers.org çalışmıyor, bir karmaşa var. Anlamış değilim.

Edit1: Sol taraftaki menüde görülen hile sayısı ile sitenin üst menüsünde gözüken hile sayısı aynı değil. Hilelerin tek bir arayüz üzerinden yüklenebiliyor olması durumu kaybolmuş gibi gözüküyor. Bi tane fotoğraf bile yükleyemiyorum şu an Örnek gösteremiyorum yani. Resim ekleye basıyorsun link olarak girmeni istiyor
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
üzerinden link giriyorum kabul etmiyor falan

Edit2: Abiler soru çok basit!
Şu an bu sitede

Ni no Kuni: Cross Worlds ve Shatterline oyunlarının aktif anlamda hilesi mevcut mu? Sol tarafta bu oyunlar gözüküyor fakat yukarıdaki hileler menüsünde mevcut değil. Sol taraftan bu hilelerin topic'ine girdiğinde açılıyor fakat hileyi aktif edebileceğin bir link veya arayüz önüne gelmiyor. Umarım anlatabilmişimdir.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hileler bölümünde hangi oyunlar varsa onların hilesi var

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Merhabalar, foruma yeni gelen (https://memoryhackers.org/cheats/) kısmında şu an için eski MemoryUI'deki tüm hilelerin olmadığının farkındayız ve geri kalan hileleri de yeni kısma eklemek için çalışmalar yürütülmektedir. Takipte kalın, iyi forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...