Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
altın 5 den beri kasıyorum çarı sadece esp ile platin 2 kademesinde 4 leş ile ban yedim aimbot fln kapalıydı sadece esp ve silahları gösterme açıktı. 2 3 ay kullanıp ban yemediğim oluyordu şimdi 2 3 günde ban atılıyor aynı durumu yaşayan varmı ?
Dostum daha önce ban yediysen tekrar hileyi kullanmak için önce bilgisayarında gamelop ve %temp% dosyalarını temizle ve hileyide kaldır kurulu oldugu yerden ve bilgisayarını kapat ac yeniden yükle gamelop kur sadece esp aç oyunu kolay kolay ban yemezsin unutma çok report ban sebebi iyi forumlar iyi oyunlar dilerim
selamun aleyküm kardeşim hileyi açıp hile yokmuş gibi oynarsan hiç bir sorun olmaz abartarak bir hileyi kullanırsan izlenip report yersin kontrolden geçersin sonra Ban !
fazla belli etme kendini yeter ban yersende oyundan 1 gün uzak dur bilgisayardaki gameloopun kayıt dosylarını sil gameloop un içinde apk varsa onlarıda sil