Sitenize organik hit , Youtube videolarınıza organik izlenme gönderin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar yeni keşfim site sayesinde üye olup botu pc'nize indiriyorsunuz. Bot arka planda çalışıp size coin kazandırıyor. Sizde eklediğiniz site veya YouTube linklerine organik hit ve izlenme alıyorsunuz. Refli linkten üye olursanız sevinirim olmazsanizda canınız sağolsun..

Moderatörün son düzenlenenleri:
sudo su
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu sistemi biliyorum ve zamanında kullanıyordum. Siteye hit göndermek için uygun ve sağlam bi program fakat Youtube izlenmeleri artık siliniyor.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar,
Zamanında Hazarhit'i çok kullandım 4000 saate de ulaştım fakat.
İş ortaklığı (para kazanma) gönderince izlenmelerim silindi. (1200'e falan düştü)
Daha sonra tekrar 4000 yapayım derken 2000 yapınca 1500'e 1200'e tekrardan düşüyor.
Yani YouTube Hazarhit'in sistemini çözmüş ve izlenmeleri saymıyor.
Bunlar uğraşmanı tavsiye etmem hem YouTube zordur hileyle bir yerlere gelemezsin.
Ha gelirsin ama geldiğin yer boştur. Hiçbir işine yaramaz.
Onun için sana tavsiyem ya normal bir şekilde sağlam kaliteli video çek etiket ve oyun etiketini sağlam ayarlarsan belki bir yerlere gelirsin.

ya da çok farklı bir şekilde yaparsın mesela PUBG Mobile oynuyorsun ve videolarını çekip paylaşmak ve para kazanmak istiyorsun diyelim.
Öncelikle YouTube'da ünlü olan birini bulucaksın (emülatorde Fury - mobilde doch mesela)
Bu ekiplerin yayınlarını izliceksin adamlar grup kodu veriyor beraber oynuyorsunuz eğer güzel oynar kendini adamlara sevdirirsen adam 1 el daha 1 el daha 1 el daha böyle beraber sürekli oynarsanız kitle seni tanır e sende YouTube'da kitlenin seni tanıdıgı şekilde bir kanal açarsın arada yayınlarda falan reklamını yaptırmaya çalış yani şöyle ( furydesin lobidesiniz dersin ersin abi bir şey söylicem - söyle bakim - chat YouTube'da XX PUBG Mobile kanalıma abone olmayı unutmayın )

Bu şekilde bir şeyler yapabilirsin.

Üşenmeyip bu kadar yazdım umarım okursun ve güzel yerlere gelirsin :)

Merhabalar,
Zamanında Hazarhit'i çok kullandım 4000 saate de ulaştım fakat.
İş ortaklığı (para kazanma) gönderince izlenmelerim silindi. (1200'e falan düştü)
Daha sonra tekrar 4000 yapayım derken 2000 yapınca 1500'e 1200'e tekrardan düşüyor.
Yani YouTube Hazarhit'in sistemini çözmüş ve izlenmeleri saymıyor.
Bunlar uğraşmanı tavsiye etmem hem YouTube zordur hileyle bir yerlere gelemezsin.
Ha gelirsin ama geldiğin yer boştur. Hiçbir işine yaramaz.
Onun için sana tavsiyem ya normal bir şekilde sağlam kaliteli video çek etiket ve oyun etiketini sağlam ayarlarsan belki bir yerlere gelirsin.

ya da çok farklı bir şekilde yaparsın mesela PUBG Mobile oynuyorsun ve videolarını çekip paylaşmak ve para kazanmak istiyorsun diyelim.
Öncelikle YouTube'da ünlü olan birini bulucaksın (emülatorde Fury - mobilde doch mesela)
Bu ekiplerin yayınlarını izliceksin adamlar grup kodu veriyor beraber oynuyorsunuz eğer güzel oynar kendini adamlara sevdirirsen adam 1 el daha 1 el daha 1 el daha böyle beraber sürekli oynarsanız kitle seni tanır e sende YouTube'da kitlenin seni tanıdıgı şekilde bir kanal açarsın arada yayınlarda falan reklamını yaptırmaya çalış yani şöyle ( furydesin lobidesiniz dersin ersin abi bir şey söylicem - söyle bakim - chat YouTube'da XX PUBG Mobile kanalıma abone olmayı unutmayın )

Bu şekilde bir şeyler yapabilirsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...